Program special de sarbatori la Disney Channel

/ / Modificat: 2011-12-19
Program special de sarbatori la Disney Channel

Craciun fericit!

Program special, incepand de duminica 18 decembrie 2011 la 10:30

Disney Channel va ureaza un Craciun Fericit si un An Nou cu impliniri!

Incepand de duminica, 18 decembrie Disney Channel are o grila speciala de programe dedicate Craciunului!

Prinde episoadele triple din serialele tale preferate in fiecare zi a saptamanii la 08:10 si 20:00, incluzand “Magicienii din Waverly Place”, “Bafta Charlie”, “Sunt in formatie”, “Totul pentru Dans”, “Kid Vs Kat”, “O viata minunata pe punte” si “Phineas si Ferb”.

jessieNu pierde nici inserturile despre noul serial de la Disney Channel, “Jessie” de miercuri, 21 decembrie la 12:00. De asemenea poti urmari episoade noi din “Ce viata minunata pe punte”, “Zeke si Luther”, “Kick Buttowski” si episoade duble din toate serialele tale preferate in tot timpul saptamanii.

Urmareste redifuzarile Disney Junior din “Clubul Mickey Mouse”, "Choo Choo Express", “Agentul Special Oso”, "Luminile de sarbatoare" si “Mini-aventurile lui Winnie de Plus” in weekend-ul de Craciun (24 si 25 decembrie) la 14:00.

Cu un film in fiecare zi a saptamanii la  09:30, se gaseste ceva pe gustul fiecaruia: “Mulan”, “Masini”, “Prietenii zapezii”, Printesa ghetii”, “Bafta Charlie: Filmul” si “Phineas si Ferb: in a 2-a Dimensiune”.

âJocurile din Valea Ielelorâ

Program special - sambata, 17 decembrie 2011 la 12:30

In primul lor eveniment televizat, Clopotica si prietenele ei, zanele, se aduna sa participe la Jocurile din Valea Ielelor - un spectacol sportiv care te va ridica de pe scaun, cu evenimente fantastice si surprize amuzante.

 tinkerbell

Dar cand Rosetta si nou venita Chloe se decid sa rupa legendarul lant de infrangeri, tot regatul le sare in ajutor participand la cel mai palpitant campionat al zanelor din toate timpurile. Acum echipa zanelor gradinii trebuie sa se concentreze pentru a castiga. Tu cu cine vei tine?

Le poti urmari din nou duminica, 18 decembrie la12:30, marti, 20 decembrie sau joi, 22 decembrie la 16:30.

âBafta Charlie: Filmulâ

Premiera filmului, sambata,17 decembrie 2011 la 09:30

Calatorind spre locuinta parintilor lui Amy din Palm Springs unde intreaga familie urmeaza sa petreaza sarbatorile de Craciun, Teddy ia o decizie surprinzatoare care va provoca un mic haos si risca sa ramana separati chiar inainte de Craciun.

 bafta_charlie

Intrucat nu mai sunt zboruri planificate spre Palm Springs, Teddy ajunge sa strabate tara impreuna cu mama sa, folosind toate mijloacele de transport existente (autobuz, masina, autostop si chiar si bicicleta in tandem) astfel incat toata familia sa petreaca ziua cea mare sub acelasi acoperis.

Intra in spiritul Craciunului cu “Bafta Charlie: FILMUL” care are premiera sambata, 17 decembrie la ora 09:30, redifuzandu-se la ora 18:00 si duminica, 18 decembrie la10:30.

â Clubul Mickey Mouseâ seria a 3-a

Premiera marti, 27 decembrie 2011 la 14:30

Intra in “Clubul Mickey Mouse”  in fiecare marti si joi din decembrie la ora 14:30.

clubul_lui_mickey_mouse

In fiecare episod Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck,  Daisy Duck, Goofy si Pluto ii ajuta pe micii spectatori sa rezolve exercitii adecvate varstei lor folosindu-si abilitatile de baza, pentru a identifica diferite forme si pentru a numara pana la zece. Mickey ii incurajeaza mereu pe copii sa raspunda si sa participle activ la solutionarea problemelor. Distractie, mult ras si veselie - iata reteta acestor noi aventuri!

âAladinâ, premiera filmului

Sambata, 31 decembrie 2011, ora 09:30

Aladin este un mic vagabond care locuieste intr-un oras mare impreuna cu prietenul sau cel mai bun, maimutica Abu.

 aladdin

Cand Printesa Jasmine decide sa scape de obligatia de a sta inchisa in palat, se furiseaza in piata unde da, din greseala, peste Aladin.

La ordinele diabolicului Jafar (consultantul sultanului), Aladin este aruncat in inchisoare si este implicat in planul lui Jafar de a conduce lumea cu ajutorul unei lampi fermecate.

Legenda spune ca doar acea persoana care este un "diamant neslefuit" poate gasi lampa din Pestera Minunilor. Poate ca Aladin corespunde descrierii, dar nu e suficient ca sa se poata insura cu printesa care, prin lege, trebuie sa se casatoreasca cu un print.

âMagicienii din Waverly Placeâ finalul sezonului 3

Program special, sambata, 31 decembrie 2011 la 08:00

Familia  Russo este o familie obisnuita din Manhattan cu o singura mare diferenta… provin dintr-o lunga linie de magicieni, iar in prezent, cei trei adolescenti – Justin, Alex si Max – trebuie sa invete cum sa-si stapaneasca puterile magice pentru a nu risca sa si le piarda in curand.

magicieniiJerry si Theresa Russo sunt ocupati pana peste cap cu administrarea magazinului de sandwich-uri, Waverly Sub Station, avand grija  si de o casa plina de adolescenti nazdravani. Adauga la haosul zilnic si antrenamentul de magie tinut in secret in casa si vei vedea cat de complicata poate fi viata lor.

Cu mult timp in urma, Jerry Russo a renuntat la puterile sale magice pentru a se casatori cu sotia sa muritoare, Theresa, dar acum cei trei copii ai lor arata semne ca au mostenit puteri de magician. Desi se straduieste sa-i invete pe tineri cum sa-si foloseasca puterile corect, Jerry provoaca fara voia sa tot felul de evenimente comice care, in loc sa-i educe pe copii il fac sa incalce primul regula dupa regula.

In timp ce Jerry ii supravegheaza pe cei trei tineri, incercand sa fie mereu cu un pas inaintea lor, Theresa ii incurajeaza sa invete si despre partea ei de familie si desi isi iubeste copiii, nu-i place ca au de-a face cu magia.

Nu pierde ultimul episod dublu al seriei a treia din  “Magicienii din Waverly Place” la ora 08:00 si 08:30 in Ajunul Anului Nou (31 decembrie).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre