Idei de ornamente de Craciun pentru gravide

/ / Modificat: 2017-03-30
Idei de ornamente de Craciun pentru gravide

Bradul de Craciun ar trebui sa fie o poveste a familiei voastre, iar ornamentele din el, filele acestei povesti. Creati o traditie de familie din a decora bradul cu cate un ornament personalizat, care sa devina simbol pentru un eveniment frumos ce a marcat familia voastra in fiecare an. Daca sarcina ta este evenimentul momentului, iata cateva idei de ornamente si decoratiuni cu care poti "agata" aceasta experienta in pomul de Craciun!

Decoratiune pentru bebelus

Nu iti trebuie foarte mult talent sau perspicacitate pentru a confectiona o decoratiune personalizata, pe care sa i-o dedici bebelusului din burtica. Ia o bucata de carton. Decupeaz-o in diverse figurine specifice Craciunului - bradut, glob, om de zapada, ingeras. Deseneaza pe ea un bebelus sau un animalut, apoi scrie cu markerul sau tempera un mesaj care anunta vestea ca asteptati un copil. Daca te-ai hotarat asupra numelui viitorului copil, il poti imprima pe aceasta decoratiune unica de sarbatori. 

Ornament din lemn

Ornamentele homemade din lemn ofera un suflu vintage intregului brad si pot fi folosite si pentru a marca sarcina. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi bucati rotunde din lemn ori sa le tai ulterior in forma unui glob. Picteaza fondul acestora in nuanta preferata, apoi deseneaza o silueta de gravida si scrie un mesaj personalizat pe el.

Glob personalizat

glob_sora_mare

Daca ai o familie numeroasa, poti marca sarcina cu un glob personalizat, pe care il pot confectiona copiii pentru fratiorul lor inca nenascut. Acestia pot scrie cu tempera pe glob diverse mesaje: "Fratele mai mare", "Abia asteptam sa vii, bebe!", "Te iubim, bebe".

Ornament body de bebelus

ornament_brad_body

Magazinele cu suvenire pentru gravide si copii cuprind numeroase produse simbolice. Unul dintre ele este si body-ul miniatural, care poate fi transformat in cel mai simpatic ornament pentru brad. Agata-i o panglica sau o agrafa de birou si prinde-l in brad. Poate deveni si o metoda ingenioasa prin care anunti sarcina celor dragi, daca inca nu ai dat vestea cea mare. Si biberoanele miniaturale sau suzetele pot deveni ornamente perfecte pentru brad.

Glob haios

glob_haios

Daca ai prin cutia cu decoratiuni de brad globuri imprimate cu oameni de zapada, transforma-le in ornamente care anunta sarcina si bebelusul care creste in burtica ta. Scrie cu un marker pe burtica generoasa a omului de zapada cuvantul "bebe", iar pe spate, data probabila a nasterii lui. In anii urmatori, iti vei aminti cu drag de momentul in care ai agatat acest ornament in brad.

Ornament jucaus

Un alt ornament care poate deveni amintirea voastra de sarcina peste ani este un glob facut din carton sau lemn, pe care lipesti doi oameni de zapada alaturati (care sa va intruchipeze pe voi, ca parinti), confectionati din plastilina. Sub figurine, scrie un mesaj dragut pentru bebelusul din burtica.

Mai stii si alte idei de ornamente si decoratiuni de brad care sa devina amintire pentru sarcina? Spune-ne ideile tale, dar si cum le putem confectiona usor, in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Decoratiuni brad

Articole recomandate

Citeste si despre