Idei de cadouri pentru familie

/ / Modificat: 2011-12-14
Idei de cadouri pentru familie

Daca alegerea cadourilor pentru copii inseamna luarea cu asalt a rafturilor de jucarii din magazine, in cazul celorlalti membri ai familiei lucrurile nu mai sunt atat de simple. Intre dorinta de a satisface pe deplin asteptarile celor dragi si economiile pe care esti nevoita sa le faci, nu ramane decat sa cauti solutii practice si originale. Prin urmare, cateva idei de cadouri inedite si accesibile iti vor fi cu siguranta de ajutor Craciunul acesta.

Secretul unui dar reusit consta in gradul sau de originalitate si noutate, asadar incearca sa te indepartezi cat mai mult de sfera banalului. Mai mult, un cadou usor neconventional presupune si o investitie financiara mai mica, spre binele bugetului familiei.

idei_de_cadouri_pentru_familie
Foto: fones.com

Surse de inspiratie utile pentru cumparaturile tale de Craciun.

Etui de ochelari intr-o nuanta vesela


Bunica va fi incantata sa primeasca de la "Mos Craciun" un etui de ochelari intr-o nuanta optimista, precum rosul aprins. Pe langa semnificatia festiva a culorii, o vei ajuta sa repereze tocul ochelarilor atunci cand il rataceste prin casa.

etui_de_ochelari
Foto: meredith.com

Recipiente moderne pentru bucatarie


Cumnata, verisoara sau alta ruda apropiata vor gasi util un set modern de recipiente pentru bucatarie, in care se pot depozita condimente, zahar, orez, cafea si alte alimente uscate. Alege un model din ceramica, cu forme geometrice multicolore.

recipiente_moderne_pentru_bucatarie

Casuta pentru pasarele


O persoana draga, iubitoare de animale, va adora un astfel de cadou inedit: o casuta pentru pasarele de montat in curte, unde oaspetii ciripitori vor veni cu bucurie in fiecare zi.

casuta_pentru_pasarele

Medalion vintage


Bijuteriile vintage, in stil vechi, sunt la mare cautare iarna aceasta. Prin urmare, poti darui unei rude de sex feminin un medalion vintage unic, in forma de ceas perfect functional. Gasesti astfel de piese deosebite la targurile de cadouri sau in magazinele de specialitate.

medalion_vintage

Mocasini de casa imblaniti


Vrei sa-l surprinzi pe bunicul cu un dar practic si potrivit pentru varsta sa? O pereche de mocasini de casa imblaniti ii vor tine de cald toata iarna.

mocasini_imblaniti

Cosmetice naturale


Sora ta este o impatimita a tratamentelor de infrumusetare? Atunci va adora un set de cosmetice naturale cu unt de shea sau alte ingrediente menite sa protejeze pielea in sezonul rece. Lotiunile de corp, mastile pentru fata si balsamul de buze sunt produse extrem de utile in aceasta perioada.

cosmetice

Tavi cu imprimeu floral


Complimenteaza talentele gastronomice ale soacrei tale si ofera-i un set de tavi cu imprimeu floral, pe care sa le adauge colectiei personale de accesorii pentru bucatarie. Daca vrei sa o impresionezi si mai tare, umple-le cu fursecuri facute de tine in casa.

tavi_cu_imprimeu_floral

Stick USB in forme inedite


Stiai ca dispozitivele de stocare a datelor pentru computer vin intr-o varietate de forme amuzante si atragatoare? Pe langa faptul ca sunt utile oricand, ele pot aduce zambetul pe buze fericitului destinatar. Acum stii ce sa ii oferi fratelui, unchiului sau varului tau:

stick_USB_in_forme_inedite

Bratari masive din lemn sau os


Fa-i o surpriza minunata mamei tale cu un set deosebit de bratari masive din os sau lemn, lucrate manual de artisti de artizanat.

bratari_masive_din_lemn_sau_os

Suporturi colorate pentru farfurii


O vizita la nasi va fi un prilej perfect pentru a le oferi un cadou special de Craciun. Suprinde-i in mod placut cu un set de suporturi colorate pentru farfurii, care protejeaza mobilierul si au un efect placut decorativ in acelasi timp.
suporturi_colorate_pentru_farfurii

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri craciun Idei cadouri craciun

Articole recomandate

Citeste si despre