Idei de cadouri de la Mos Craciun pentru fetele cuminti

/ / Modificat: 2015-03-20
Idei de cadouri de la Mos Craciun pentru fetele cuminti

Mos Craciun vine cu o multime de surprize pentru fetele cuminti! Tu ce i-ai cerut cadou Mosului de Craciun? Un arc NERF Rebelle Agent Bow, pentru misiuni secrete alaturi de prietenele tale? Sau o papusa My Little Pony Equestria Girls Rock alaturi de care poti sustine un super concert rock cum nu s-a mai vazut, pe scena Equestria Girls? Dar asta nu este tot! Sacul lui Mos Craciun este mai plin ca niciodata!

Furby Boom

FurbyFurby

Furby Boom este diferit: de doua ori mai interactiv decat Furby anterior, tine minte numele pe care i l-ai dat si are 5 noi personalitati gata de joaca! Interactioneaza direct cu el pentru a-i modela personalitatea  sau joaca-te cu el pe aplicatia gratuita Furby Boom. Descopera apoi puisorii Furby Furblings din aplicatie si obtine oua virtuale!

Gogo 2.0 - catelusul plimbaret

GoGo

GoGo

Catelusa GoGo abia asteapta sa o scoti la plimbare! Puteti comunica, ea raspunzand printr-un latrat simpatic! Se poate imprieteni si comunica cu PomPom ursuletul Panda! Cu GoGo te poti juca si in aplicatie, o poti hrani si accesoriza exact asa cum iti place, pentru a fi cel mai frumos catel si va puteti face chiar si prieteni noi!

Arc Agent Bow Nerf Rebelle

Nerf-Rebelle-Agent-Bow

Nerf-Rebelle-Agent-Bow_cutie

Cine a spus ca nu poti lupta si arata chic in acelasi timp? Fii o super spioana cu arcul Agent Bow! Aceasta trage sageti la o distanta incredibila! Cu ajutorul decodorului inclus poti descifra mesajele secrete si astfel  iti poti infrange toti inamicii exact cand nu se asteapta!

Afla mai multe pe nerfnation.ro

Papusa Equestria Girls

MLP-Papusa-Equestria

MLP-Papusa-Equestria_cutie

Descopera magia prieteniei alaturi de papusile Equestria, mereu in pas cu moda! Vino pe pagina oficiala My Little Pony pentru mai multa distractie!

Afla mai multe pe www.hasbro.com/mylittlepony/ro_RO

Scena Equestria

LPS-Scena-Rock

LPS-Scena-Rock_cutie

Sustine un concert rock pe "Scena Equestria" alaturi de cele mai bune prietene! Accesoriile chic si tinutele la moda te vor pune in evidenta si vei straluci exact ca un star rock! Setul include o papusa Pinkie Pie, editie speciala.

Regatul lui Twilight Sparkle

Castel-Twilight-Sparkle

Castel-Twilight-Sparkle

Printesa Twilight Sparkle este nerabdatoare sa iti arate regatul sau magic! Impreuna cu prietenele tale cele mai bune, vino alaturi de ponei si distrati-va in noul regat! Poti fi chiar si tu o printesa!

Dormitorul lui Blythe Littlest Pet Shop

Dormitorul-lui-Blythe

Dormitorul-lui-Blythe

Blythe are nevoie de ajutorul tau pentru a-si decora dormitorul! Impreuna cu animalutele Littlest Pet Shop, aranjeaza si decoreaza dormitorul lui Blythe asa cum iti place! Accesoriile DecoBits si abtibildurile iti vor fi de mare folos pentru a construi dormitorul mult visat!

Set Tortul Play-Doh

Play-Doh-Cake-Mountain

Play-Doh-Cake-Mountain

Cu mic, cu mare, tortul ne place tare! Si nu orice tort! Setul Cake Mountain de la Play-Doh te va ajuta sa construiesti cel mai extravagant tort si cele mai simpatice prajiturele si sa le decorezi dupa bunul plac! Foloseste pentru "glazura" pasta de modelat si lasa-ti imaginatia la joaca si fii uimit de rezultat! Alatura-te familiei Play-Doh pe pagina de Facebook Play-Doh Romania si participa la concursuri pentru a castiga o multime de premii!

Afla mai multe pe www.hasbro.com/ro_RO

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Idei cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre