Idei de cadouri de Craciun pentru bebelusi

/ / Modificat: 2017-11-28
Idei de cadouri de Craciun pentru bebelusi

Urmeaza sa petreci primul Craciun alaturi de bebelusul tau? Atunci, cu siguranta, una din intrebarile care te framanta in perioada aceasta este legata de gasirea cadoului perfect pentru micutul tau.

Este un moment special, iar primul cadou de la Mos va ramane, cu siguranta, in memoria ta, pentru ca bebelusul nu o sa isi aduca aminte asta (dar ai grija sa ii povestesti atunci cand va creste). Ideal ar fi sa gasesti un cadou care sa ii fie de ajutor, adecvat celor cateva luni de viata ale nou-nascutului tau, care nu stie inca prea multe despre aceasta lume. Asadar, iata ce ar putea fi:

1. O jucarie care sa il ajute cand ii dau dintisorii

Cum micutul este in perioada descoperirilor si nu stie prea multe lucruri legate de moda, ideea hainelor de la Mos Craciun ar trebui abandonata. In schimb, ii poti cumpara o jucarie pe care sa o poata folosi in perioada in care incep sa ii creasca dintisorii.

O astfel de jucarie este menita sa ii mai distraga atentia de la durerile gingivale pe care le simte in perioada in care ii cresc dintisorii si sa ii mai alunge din starile de agitatie. Jucariile de dentitie se gasesc in forme si culori diferite.

2. Jucarii pentru baita

Momentul baitei este unul pe care majoritatea bebelusilor il adora. Baita de seara va deveni insa si mai placuta daca bebelusul tau va fi inconjurat de jucarii care mai de care mai haioase. Tovarasii sai de joaca pentru cadita pot fi pestisori, fluturi, barcute, mingi moi, o ratusca, o stropitoare sau un telefon pentru cadita. Jucariile sunt viu colorate, frumos ornamentate, numai bune sa ii starneasca bebelusului tau curiozitatea.

3. Saltea de joaca

In tolba lui Mos Craciun se poate gasi oricand si o saltea de joaca pentru bebelusul tau. Este perfecta pentru a smulge zambete de la bebelusul tau. Practic, va deveni locul de joaca al bebelusului tau, locul in care va incepe sa descopere din frumusetea culorilor si a sunelor.

Salteluta de joaca are bile colorate, jucarii muzicale (melodiile au un efect calmant asupra bebelusului), jucarii din plus si poate fi asezata in pat, pe covor sau direct pe podea.

4. O carticica muzicala

O alta idee excelenta de cadou pentru micutul tau este o carticica din material textil, colorata, care este foarte placuta la atingere. Bineinteles ca ii poti lua si o carticica din silicon, pentru calmarea durerilor gingivale, o carticica muzicala sau o carte din carton, frumos ilustrata.

5. Ornament de Craciun

Un alt cadou potrivit pentru micutul tau poate fi un ornament de Craciun. Poti sa creezi tu o decoratiune handmade, pe care sa o decorezi dupa bunul tu plac. Acest prim ornament de Sarbatori il poti pastra ca amintire.

6. Jucarii pentru carucior si pentru scaunul de masina

Pe lista lui Mos Craciun se pot gasi si cadouri care sa il insoteasca pe micutul tau in plimbarile pe care le face cu caruciorul sau cu masina, in scaunul lui special. Aceste jucarii colorate, muzicale sau nu, se vor dovedi unii dintre cei mai buni companioni, caci ii vor capta atentia micutului.

Foto: pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Idei cadouri craciun Idei cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre