Fabrica lui Mos Craciun se muta la Ploiesti Shopping City

Fabrica lui Mos Craciun se muta la Ploiesti Shopping City

Ploiesti Shopping City gazduieste incepand de astazi, 5 decembrie, Fabrica lui Mos Craciun, unde cei mici au ocazia sa devina ajutoarele spiridusului sef pentru pregatirea cadourilor.

Fabrica_lui_Mos_Craciun_Ploiesti_Shopping_city

Copiii  vor avea parte de ateliere dedicate unde vor invata sa construiasca jucarii, sa impacheteze cadouri si sa creeze felicitari. In plus, vizitatorii se pot bucura si de caravana Coca Cola, Targul de Cadouri, de patinoar sau de tombola cu premii.

Fabrica lui Mos Craciun - Copiii devin spiridusi

Ploiesti Shopping City pregateste o experienta unica pentru copii si organizeaza ateliere speciale unde cei mici, sub indrumarea spiridusului sef, vor invata sa construiasca jucarii, sa impacheteze cadouri si bomboane si sa faca felicitari.

Fabrica_lui_Mos_Craciun_Ploiesti

In plus, acestia se pot fotografia cu Mos Craciun si cu spiridusii si vor avea parte de cadouri, jocuri si povesti. Organizatorii le-au pregatit celor mici multe alte surprize, printre care si diploma si insigna care atesta rolul de ajutor al lui Mos Craciun. Fabrica lui Mos Craciun este deschisa zilnic, de luni pana joi, intre 10:00 si 14:00 si intre 16:00 si 20:00, iar sambata si duminica, intre 11:00 si 21:00. 

Caravana Coca Cola - Lumina generata de telefonul mobil se transforma in decoratiuni de Craciun

Caravana Coca Cola "Si tu poti fi Mos Craciun" ajunge pe 7 decembrie si in orasul Ploiesti, in parcarea Ploiesti Shopping City. Locuitorii isi pot dona energia telefoanelor mobile, printr-un automat special, pentru a decora cu luminite de Craciun un sat izolat din Romania – Pietroasele. Automatul va masura lumina generata de telefonul mobil prin intermediul unui panou fotovoltaic, iar energia donata va fi tranformata in decoratiuni de Craciun. Ploiestenii sunt asteptati si la coltul lui Mos Craciun unde pot castiga cadouri precum rame foto, camioane de jucarie Coca Cola si poze cu Mos Craciun.

Cei ce trec pragul mall-ului in aceste zile se vor bucura si de Targul de Craciun, organizat de Ploiesti Shopping City in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova. Pana pe 8 decembrie, vizitatorii vor putea alege dintre sute de cadouri: decoratiuni, bijuterii, produse hand-made, dulciuri sau antichitati. Totodata, cei ce aleg sa vina in mall in aceasta perioada se pot distra la patinoarul deschis pe terasa din zona de food court.

In plus, tombola cu premii instant continua pana pe 7 ianurie 2014. Clientii pot participa prin cumparaturi de minim 200 de lei in oricare din magazinele Ploiesti Shopping City, pe baza unui cupon razuibil pe care il vor gasi la punctul de informare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente Craciun 2013 Evenimente Craciun Evenimente copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul