Cele mai interesante cadouri pentru baietelul tau. 6 jucarii care nu trebuie sa lipseasca din sacul Mosului

/ / Modificat: 2015-12-16
Cele mai interesante cadouri pentru baietelul tau. 6 jucarii care nu trebuie sa lipseasca din sacul Mosului

Cele mai interesante cadouri pentru  baietelul tau. 6 jucarii care nu trebuie sa lipseasca din sacul Mosului

Sarbatorile de iarna se apropie si cu siguranta baietelui tau deja a trimis scrisoarea pentru Mos Craciun! Iti prezentam, mai jos, o lista de cadouri surpriza cu care poti sa il surprinzi pe micutul tau de Craciun!

Elefun 

Hipoptamii mancaciosi abia asteapta sa se joace cu tine! Hungry Hippo si prietenii sai sunt pregatiti de infulecat! 

Tot ce trebuie sa faci este sa dai drumul bilelor si sa te pregatesti  de joc. Daca hipopotamul tau inghite cele mai multe bile, ai castigat! 

Hero Mashers

Hero_Mashers

Dintr-o galaxie foarte, foarte indepartata sosesc Star Wars Hero Mashers! Poti schimba intre ele membrele figurinelor si sa-ti creezi  propriul erou! 

Mai mult, poti sa inlocuiesti piesele eroilor cu piese din oricare alta figurina Star Wars Hero Mashers, ca sa poti personaliza eroul dupa placul tau (fiecare se vinde separat). Porniti impreuna intr- o aventura intergalactica epica!

Monopoly Here & Now 

Monopoly_Here_Now

Descopera cele mai frumoase destinatii, votate de fanii Monopoly! Calatoreste in cele mai cunoscute locuri ale lumii, completeaza-ti pasaportul cu stampile si fii proprietarul celor mai indragite orase din lume! 

Viziteaza Statuia Libertatii sau urmareste un superb apus din varful turnului Eiffel, in jocul Monopoly Here& Now!

Nerf

Construieste-ti propriul blaster!  Blasterul are o luneta pentru ochire, maner rabatabil si o teava cu sina dubla, iar numeroasele piese detasabile iti permit sa il personalizezi in peste 30 de moduri. 

Blasterul lanseaza proiectile pana la 27 de metri! Fii gata de actiune si porneste in aventuri alaturi de prietenii tai!

Star Wars

Star_Wars

Cu sabiile laser BladeBuilders ai 100 de moduri de a-ti crea sabia perfecta, dupa imaginatie!

Sabia laser Master Jedi este formata din sabia laser principala cu lumini si sunete, doua pumnale laser iluminate independent, maner extensibil, doi conectori pentru cot, conector dublu si conector incrucisat.

Porneste in lupta intergalactica alaturi de sabia ta personalizata care nu te va lasa la greu!

Transformers

Transformers

Liderul autobotilor s-a intors si este mai neinfricat ca niciodata! Transforma-l din modul robot in modul camion in doar 3 pasi, apoi readu-l la modul robot in timpul luptei! 

Poti debloca personajul Mega Optimus Prime in aplicatia Transformers Robots in Disguise prin scanarea semnulului special. Lupta impotriva Decepticonilor a devenit mai usoara! Optimus Prime este neinfricat si pregatit pentru orice provocare!

Mos Craciun te asteapta in magazinele: Carrefour, Cora, Smyk, Varuna, Maxi Toys, Kaufland, DinoLand, Auchan, Kidsco, Diverta, Carturesti, Selgros, Metro, pentru a cauta jucaria perfecta pentru baietelul tau!

Daca nu ai timp sa ajungi in magazine, poti comanda on-line de aici: CarrefourEmag, Noriel, Dinoland, Varuna.ro.

Care crezi ca este jucaria potrivita pentru micutul tau? Asteptam parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri craciun baietei Jucarii craciun fetite

Articole recomandate

Citeste si despre