Cele mai frumoase filme de Craciun pe care trebuie sa le vada copiii tai

/ / Modificat: 2017-12-06
Cele mai frumoase filme de Craciun pe care trebuie sa le vada copiii tai

Sarbatorile de iarna sunt prilejul ideal pentru a petrece timp pretios cu familia. Copiii sunt cei mai incantati de aceasta sarbatoare magica, mai ales ca il asteapta pe Mos Craciun. Insa pana cand vine Mosul cu tolba lui plina de daruri, puteti sa intrati in atmosfera sarbatorilor de iarna vizionand filme de Craciun.

Iata o lista cu unele dintre cele mai frumoase 10 filme de Craciun, filme de care cei mici vor fi de-a dreptul incantati:

1. White Christmas (Craciun Alb)

Un film clasic care trebuie vazut cu prichindeii tai este "White Christmas", o adevarata capodopera cinematografica. Este o poveste despre un Craciun cu multa zapada, care are in prim-plan patru personaje savuroase. Si sa nu uitam de celebra melodie "White Christmas", dar si de alte piese de Craciun care pot fi auzite pe parcursul filmului.

2. A Christmas Story (Poveste de Craciun)

Atmosfera Craciunului se simte din plin si in filmul Poveste de Craciun, o comedie din 1983. Ralphie Parker, un baietel in varsta de 9 ani, isi doreste doar un singur cadou de la Mos: o pusca cu aer comprimat Red Ryder. Dorinta este respinsa insa de mama sa, de invatatoare si de vanzatorul de la magazin. Insa se pare ca este totusi cineva de acord, iar de aici incepe un sir de intamplari comice.

3. Arthur Christmas

Ideal de vizionat cu toata familia, filmul incearca sa dea raspunsul la o intrebare care sta pe buzele tuturor: cum reuseste Mosul sa le aduca tuturor cadourile intr-o singura noapte?

4. A Christmas Carol (Colinda de Craciun)

Filmul din anul 1938 este o ecranizare a cartii "Colinda de Craciun a lui Charles Dickens. Pelicula este despre Ebenezer Scrooge, un batranel care isi recapata pofta de viata dupa ce primeste vizite de la spiritele Craciunului.

5. Home Alone & Home Alone 2: Lost in New York (Singur acasa si Singur acasa 2: Pierdut in New York)

Home Alone si Home Alone 2: Lost in New York sunt unele dintre cele mai frumoase si mai urmarite filme de Craciun. Personajul principal este un baietel pe nume Kevin McCallister, care in primul film din aceasta serie, ramane singur acasa tocmai de Craciun. O banda de hoti, "Wet Bandits", vor sa ii faca probleme, iar de aici au loc un lung sir de intamplari pline de haz.

In Home Alone 2, familia McCallister se pregateste pentru o vacanta de Craciun in Florida. In aeroport, insa, Kevin se pierde de familia lui si se urca in avionul gresit, ajungand singur in New York. Acolo, se intalneste cu vechii lui "amici", cei doi hoti, iar de aici incepe o intreaga aventura. 

6. The Nightmare Before Christmas (Cosmar inainte de Craciun)

Pelicula este despre Regele Dovleac care pleaca din orasul Halloween si gaseste orasul Craciunului. Atunci ii vine ideea sa il rapeasca pe Mos Craciun si sa impart el daruri in locul lui. Filmul este recomandat copiilor de peste 7 ani.

7. Miracle on 34th Street (Miracolul de pe strada 34)

Un film magic pe care trebuie sa il vezi impreuna cu copilul tau este "Miracle on 34th Street", film lansat in anul 1947. Pelicula il are in centru pe Kris Kringle, personaj interpretat de Edmund Gwenn. Este intruchiparea perfecta a imaginii calde a lui Mos Craciun, cu barba alba si lunga. Aparitia lui Kris Kringle este atat de autentica, insa acest lucru nu inseamna ca unele personaje din film nu incep sa se indrebe daca el este cu adevarat Mos Craciun.

8. Elf

In seara de Ajun, un copil intra in sacul de cadouri al lui Mos Craciun si asa ajunge la Polul Nord. Aici este adoptat de un elf s ajunge sa fie crescut ca un ajutor al Mosului.

9. It’s a Wonderful Life (O viata minunata)

Este un film inspirational care arata povestea unui inger care ii arata unui om de afaceri trist cum ar fi viata fara el, ca sa il faca sa isi dea seama cat este de important.

10. Santa Claus (Mos Craciun)

Filmul prezinta unele dintre misterele legate de Mos Craciun, de la cum zboara cu sania trasa de reni, pana la poveste atelierului sau de la Polul Nord.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme copii Craciun copii

Articole recomandate

Citeste si despre