Cadouri de Craciun pentru nou-nascut

/ / Modificat: 2017-11-23
Cadouri de Craciun pentru nou-nascut

Primul an in care esti parinte este cel mai minunat an al vietii, atunci cand preocuparile tale se schimba, tu ajungi pe locul doi si tot ceea ce conteaza este micul miracol al vietii: copilul tau. Atunci cand ai un copil, sarbatorile capata alt sens si nimic nu este mai important ca primul Craciun al copilului tau. Acest moment va ramane intotdeauna intiparit in amintirile parintilor si bunicilor.

Copiii se dezvolta foarte repede in primul an, astfel incat diferenta intre un copil de un an si unul de doua luni este uimitoare. Unul poate sa desfaca cu usurinta cadourile de Craciun, iar celalalt nu, fiind mult mai intrigat de construirea unor blocuri din lego. Concluzia este ca aceasta sarbatoare de iarna, Craciunul, este mult mai important pentru adulti decat pentru copii, ceea ce face absurd stresul parintilor de a cumpara cadouri perfecte.

Desigur, cumpararea primului cadou este dificila, insa nu trebuie sa fie astfel. Iata sunt cateva idei pentru cadourile de Craciun pentru nou-nascuti:

Jucarii pentru dinti

Atunci cand copilului ii cresc dintisorii nu este placut pentru nimeni din casa. Jucariile pentru dinti sunt absolut necesare si poti privi dincolo de functia lor cautand unele potrivite sarbatorii.

Poti sa cumperi jucarii rotunde, dar daca tot esti la cumparaturi ai putea cauta si jucarii pentru dintisori. Acestea sunt moi si adorabile, iar copilului tau ii vor placea cele animate cu ursuleti si lei si desigur le va roade!

Ornamente personalizate de Craciun

Intr-adevar aceste cadouri de Craciun sunt mai mult pentru parinti, insa ornamentele de Craciun personalizate sunt un dar minunat pentru cei mici. Ai grija sa scrii cu atentie numele copilului si data de nastere a acestuia pe obiectul dorit si poti sa-l agati cu mandrie de bradul de Craciun din acest an si la fel si in anii care urmeaza.

Jucarii pentru scaunul de masina

Multi copii adorm foarte repede cand aud motorul masinii pornind, iar altii plang. In orice caz, o jucarie draguta care face si zgomot il va linisti imediat pe cel mic. Atunci cand copilul este blocat in scaunul de masina, aceste jucarii il stimuleaza si il linistesc.

Imbracaminte pentru copii pentru iarna

Micutul tau creste foarte repede. In fiecare anotimp are nevoie de hainute noi si acest lucru lasa intr-adevar o gaura in bugetul familiei.

Craciunul este un moment perfect de a-i cumpara celui mic hainute pentru iarna, pe care le va purta pana in martie. Profita de acest avantaj acum. Cu siguranta atunci cand va creste nu isi va mai dori haine de Craciun.

Alege din ghidul nostru de cadouri pentru copii cele mai potrivite daruri pentru micutul tau si pentru toti copiii pe care ii cunosti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Hainute nou nascuti Hainute pentru nou nascuti

Articole recomandate

Citeste si despre