Cadouri pe care ti le poti permite pentru toti cei dragi

/ / Modificat: 2011-12-14
Cadouri pe care ti le poti permite pentru toti cei dragi

In preajma Craciunului, inima ta generoasa ar oferi apropiatilor intreaga galaxie. Din pacate, bugetul tot mai restrans sta in calea dorintelor tale altruiste si te constrange sa gasesti solutii inedite si accesibile din punct de vedere financiar. Iata cateva cadouri originale pe care ti le poti permite pentru bucuria celor dragi.

De multe ori, un cadou simbolic sau amuzant poate constitui o surpriza infinit mai placuta decat un dar costisitor, dar anost. Pune-ti imaginatia la bataie si vei vedea cat este de simplu sa fii un Mos Craciun indragit.

cadouri_craciun

Foto: howstuffworks.com

Accesorii chic

Pentru o domnisoara sau o doamna cocheta, un accesoriu chic, aliniat ultimelor tendinte, poate fi surpriza perfecta ascunsa sub bradul de Craciun. Un astfel de exemplu sunt trandafirii-clipsuri care pot fi atasati pieselor vestimentare preferate, precum un palton clasic sau o pereche de pantofi.

accesorii_cadou_craciun

Carcasa pentru iPhone

In era tehnologiei, importanta accesoriilor de ultima generatie este nemarginita. Prin urmare, iubitorii de gadgeturi vor adora o carcasa moderna (eventual personalizata cu numele destinatarului) pentru Iphone.

carcasa_pentru_iPhone

Creioane de colorat in forma de stea

Micutul tau adora sa-si exprime latura artistica prin desen? Da-i de inteles ca Mos Craciun ii incurajeaza talentul, oferindu-i un set de creioane de colorat in forma de stea. Produsul poate fi comandat de pe amazon.com, insa nu este exclus sa gasesti variante similare si in librarii.

creioane_colorate_stea

Suport modern pentru vin

Un cadou inspirat pentru impatimitii vinului de calitate poate fi un suport modern pentru sticle, care functioneaza perfect si pe post de decoratiune in living.

suport_pentru_vin

Botine tricotate

In plina iarna, o pereche chic de botine tricotate in alb si rosu (tema sarbatorii) va fi mereu binevenita.

botine_tricotate
Foto: meredith.com

Batista brodata cu un mesaj personal

O persoana apropiata sufletului tau va aprecia un dar de colectie, precum o batista deosebita (din matase, satin etc), brodata cu un mesaj personal din partea ta.

broderie_batista

Foto: rogoblen.ro

Decoratiuni de Craciun

Un alt cadou potrivit pentru sarbatoarea Nasterii Domnului poate fi un set haios cu decoratiuni pentru bradul de Craciun, ambalate intr-o cutie speciala. In acest fel, persoana care primeste darul isi va aminti in fiecare an de tine, atunci cand le foloseste.

decoratiuni_de_craciun

Foto: top-cadouri.ro


Daca iti place sa iti petreci weekend-ul in compania prietenilor, fa-le cadou un set de carti, insotit de o carte cu regulile diferitelor jocuri. Colajele de fotografii, canile personalizate si bomboanele de ciocolata sunt alte idei inspirate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri craciun Idei cadouri craciun

Articole recomandate

Citeste si despre