Andreea Marin impartaseste experienta DETOX la AtelierEle

/ / Modificat: 2014-10-08
Andreea Marin impartaseste experienta DETOX la AtelierEle

A trecut aproape un an de cand Andreea Marin a surprins publicul cu o imagine noua, un tonus imbunatatit si intinerire vizibila. Odata cu trecerea lunilor, Andreea a demonstrat ca pierderea kilogramelor nu s-a datorat unei diete drastice, cu efecte pe termen scurt, ci unei masuri mult mai sanatoase, de schimbare a stilului de viata. 

In luna noiembrie, Andreea Marin vine la workshop-ul "Traieste Sanatos" din cadrul proiectului AtelierEle - worshop-uri de implinire personala, pentru a impartasi experienta DETOX tuturor femeile preocupate de adoptarea unui regim de viata sanatos.

"Detoxifierea, o solutie care mi-a adus in dar, in mod neasteptat, intinerirea si o schimbare radicala in ultimul an. Acest program mi-a schimbat viata in bine. Si silueta, e adevarat, dar in principal starea de sanatate, asta e important, nu neaparat kilogramele pierdute!" Andreea Marin

Alaturi de Andreea Marin, la workshop-ul "Traieste Sanatos" vei beneficia de asistenta unei echipe de consultanti in nutritie si traineri care te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru restabilirea echilibrului minte- trup- suflet.

Printre speakeri se mai numara: Cori Gramescu (trainer si consultant in nutritie), Dr. Luana Sahian, (consultant in nutritie), Dr. Luiza Pirvu (consultant in nutritie), Thea Haimovitz (speaker motivational). 

Workshop-ul "Traieste sanatos" va avea loc in fiecare zi de luni din intervalul 3 - 27 noiembrie (3, 10, 17, 24 noiembrie), intre orele 18.30 si 21.00, la Promenada Mall. 

Workshop-ul "Traieste sanatos" va avea loc in fiecare zi de luni din intervalul 3 - 27 noiembrie (3, 10, 17, 24 noiembrie), intre orele 18.30 si 21.00, la Promenada Mall. 

Taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul workshop-ului Traieste Sanatos este de 200 RON. Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop, beneficiind de oferta early bird

Pentru inscrieri, accesati: http://www.actpr.ro/atelierele/inscriere-workshop-traieste-sanatos/.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri AtelierEle

Articole recomandate

Citeste si despre