O zi doar pentru tine!

/ / Modificat: 2014-02-28
O zi doar pentru tine!

"O zi doar pentru tine" pare un vis frumos, greu de indeplinit acum, cand esti mamica, iar treburile te coplesesc atat de mult incat nu-ti ajung 24 de ore pentru rezolvarea lor. Noi iti propunem sa iti iei o zi de concediu din jobul de mama, gospodina, femeie de cariera sau sotie si sa-ti aloci o intreaga zi pentru micile si marile placeri care-ti incalzesc sufletul si-ti aduc instantaneu bucuria pe chip.

Du copilul la bunici, trimite-ti partenerul la munca ori sa rezolve diverse treburi si relaxeaza-te cu activitatile care, odinioara, iti faceau atat de multa placere - shopping, spa, mancare buna, intalniri cu prietenele etc.

Inchide alarma ceasului!

Stim ca sa te trezesti tarziu a devenit un lux din momentul in care ai nascut, dar in aceasta zi, dedicata tie, ai tot dreptul sa inchizi alarma ceasului si sa-ti lasi organismul sa se sature de somn.  

Rasfata-te cu un mic dejun delicios!

Continua-ti dimineata relaxandu-te in compania unei cafele delicioase si preparand, in tihna sau, de ce nu, pe ritmuri muzicale, un mic dejun elaborat si savuros, asa cum niciodata nu ai timp sa faci, in restul zilelor.  

Mergi la cumparaturi!

Acum, ca prima masa a zilei ti-a energizat organismul si ti-a rasfatat papilele gustative, imbraca-te lejer, dar vesel, si iesi in oras, la cumparaturi. Nu conteaza ce iti cumperi sau cat de costisitor este, important este sa te rasfeti cu un accesoriu nou, o bluzita la moda sau o rochie cu care sa faci senzatie printre prietene, in noul sezon.

Rasfata-ti trupul cu sedinte spa!

Masajul acela la care visezi zilnic, cand iti tii bebelusul in brate zeci de minute si te apleci sa aduni jucariile din casa... de mai multe ori pe zi, poate deveni acum realitate. Suna din timp la un salon spa sau de masaj si programeaza-te pentru o sedinta. Si, daca tot esti acolo, incearca sa oferi o doza generoasa de rasfat si tenului, cu o masca sofisticata care sa-ti ofere din nou stralucirea pielii si sa-ti scoata si mai mult zambetul in evidenta.  

Schimba-ti putin look-ul!

E timpul pentru o noua tunsoare si o noua culoare a parului, dar si pentru o manichiura in tendinte, care sa te binedispuna instantaneu ori de cate ori iti cade privirea asupra ei. Asadar, treci si pe la un salon de infrumusetare si bucura-te de momente relaxante in mainile dibace ale hair-stilistilor si manichiuristelor.

Intalneste-te cu prietenele!

Daca tot ai facut cumparaturi noi, te-ai relaxat la masaj si ai o coafura noua, este timpul sa-ti aduni prietenele la un loc si sa iesiti la cea mai sic cafenea din oras, pentru o iesire ca "intre fete", cum nu ati mai avut demult.

Incheie ziua cu o baie relaxanta cu spuma si lumanari parfumate!

Ai ajuns acasa, dar ziua de rasfat nu s-a terminat pentru tine. Este seara si pentru a incheia aceasta zi minunata intr-un mod cu adevarat relaxant, pune-ti un pahar de vin, umple-ti cada cu apa si spuma, aprinde cateva lumanari parfumate si bucura-te de momentele de singuratate in cel mai relaxant ambient.

Daca ar fi sa ai o zi doar pentru tine, in care sa te rasfeti si sa te relaxezi, cum ar arata? Impartaseste-ne ideile tale si inspira-ne, in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relaxare mamici Moda mamici

Articole recomandate

Citeste si despre