8 Martie in compania Doamnelor din Comunitatea Copilul.ro

/ / Modificat: 2013-03-14
8 Martie in compania Doamnelor din Comunitatea Copilul.ro

O dimineata superba de martie, mult soare si o cafea aromata in compania unor doamne minunate ce fac parte din comunitatea Copilul.ro reprezinta pentru noi, cei din echipa, un moment de relaxare si deconectare. Am avut parte de toate aceste lucruri sambata, 9 martie, la intalnirea pe care am organizat-o pentru utilizatoarele noastre.

Cafeneaua La Belle Vie a fost cadrul perfect in care sa oferim acest mic moment de rasfat pentru doamnele noastre dragi. Inconjurate de carti ce imprumutasera deja din mireasma imbatatoare a cafelei proaspat facute si in lumina blanda a soarelui primavaratec ne-am desfatat cu povestile voastre, ne-am bucurat de prezenta voastra si ne-am simtit minunat. Aceste momente sunt nepretuite pentru noi!

Va multumim dragelor pentru participare!

Le multumim de asemenea prietenilor nostri care ne-au ajutat sa organizam totul: Cafeneaua La Belle Vie, Uriage, AccesoriiArgint.ro si Salonului Monaco Diva.

logo_belle_vie



accesorii_argint

uriage

logo - monaco

Celor care nu au putut participa va spunem ca v-am simtit lipsa si v-am dus dorul, insa speram ca la urmatorul eveniment sa ne bucuram si de compania voastra.

Cu drag,

Echipa Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri 8 martie

Articole recomandate

Citeste si despre