De 1 Iunie ne distram la Targul de-o schioapa de la Carturesti

/ / Modificat: 2020-05-25
De 1 Iunie ne distram la Targul de-o schioapa de la Carturesti

Ziua Internationala a Copilului nu trebuie sa treaca neobservata anul acesta. Copiii au pierdut si asa destul de multe in ultimele luni, ca sa rateze si ziua in care toata lumea ii sarbatoreste.

De 1 Iunie, daca nu stii ce surpriza sa-i faci copilului, iti recomandam Targul de-o schioapa, un eveniment de care ar trebui sa le spui si prietenilor.

Dupa o primavara petrecuta mai mult in casa, in care s-au bucurat de lumea din jurul lor mai mult de la ferestre si au asistat pasiv la renasterea a ceea ce ne inconjoara, este timpul ca lumea sa o ia de la zero pentru copiii nostri.

De 1 Iunie  sarbatorim copilaria, cu zambetele si efervescenta ei; sarbatorim prospetimea, speranta in mai bine, posibilitatile noi care ni se ivesc. De 1 Iunie sarbatorim primavara pe care am cam ratat-o, dar pe care o intruchipeaza atat de bine copiii nostri.

Fiecare copil e o lume care are nevoie de jocuri, carti, jucarii, filme si delicii, iar toate acestea le gasiti in Targul de-o schioapa, care, ca in fiecare an, va asteapta cu o selectie cu chef de joaca, cu reduceri de pana la 30%. Oferta este valabila pana pe 3 iunie, pentru ca micutii nostri au fost tare cuminti si intelegatori in acest an si merita o sarbatoare prelungita.

Daca in anii trecuti, Librariile Carturesti isi deschideau larg portile pentru copilarie, 2020 e un an special, in care invatam ca a-ti pasa de altii inseamna, uneori, sa pastrezi o distanta de siguranta. Anul acesta Targul de-o schioapa se desfasoara virtual si va asteapta cu carte romaneasca si straina, filme si muzica, boardgames si jucarii, papetarie si accesorii si, nu in ultimul rand, cu bunatati cum gasesti numai la Carturesti.

In sectiunea carte pentru copii si adolescenti gasesti titluri atractive pentru orice varsta, de la carti de colorat, povestioare, carti ilustrate interactive, pana la materiale educationale, enciclopedii, atlase si pana la carti de dezvoltare personala pentru adolescenti si despre problemele tinerilor. Pentru a va usura alegerea, puteti folosi filtrele de cautare dupa autor, editura sau colectie, printre altele.

Articole recomandate

Citeste si despre