Afla cum poti petrece 1 Iunie alaturi de copilul tau

/ / Modificat: 2018-05-30
Afla cum poti petrece 1 Iunie alaturi de copilul tau

Faptul ca timpul pe care parintii il petrec alaturi de cei mici contribuie enorm la dezvoltarea armonioasa a copilului, nu mai este un secret. De aceea este important, ca parinte, sa profiti de zilele libere pentru a le petrece cu micutul tau. Iar Ziua Copilului reprezinta ocazia perfecta de a crea amintiri de neuitat alaturi de copilul tau.

Vino la AFI Cotroceni pentru o petrecere in familie de neuitat!

In acest sens, AFI Cotroceni a pregatit un super eveniment cu ocazia zilei de 1 Iunie, unde timp de o zi, cel mai mare mall din Romania va deveni terenul de joaca al copilariei. Atat cei mici, cat si cei mari se vor putea bucura de zeci de activitati distractive in familie, gratuit!

Vino cu cel mic la AFI Cotroceni, in intervalul 12:00 - 20:00, la cea mai mare petrecere pentru copii de toate varstele si descoperiti surprizele pe care cel mai mare mall din Romania vi le-a pregatit:

  • Face painting;
  • Ateliere de creatie;
  • Teatru interactiv;
  • Sesiuni de fotografie alaturi de personaje din desene animate;
  • Tatuaje temporare;
  • Baloane modelabile;
  • Ravase cu premii instant.

Astfel,copiii vor avea ocazia sa se intalneasca in mall cu personajele preferate din desenele animate sau vor putea sa isi faca tatuaje temporare. Cei mari, pe de alta parte, vor avea ocazia sa retraiasca cele mai frumoase momente ale copilariei, prin jocurile preferate si de ei, pe vremea cand erau mici, precum sotronul modelarea de baloane sau jocul cu baloane de sapun. Iar surprizele nu se opresc aici: in cel mai mare mall din Romania, pe cei mici ii asteapta si cea mai mare tabla de desen, de 100 mp, unde pot da frau liber imaginatiei.

Vestea si mai buna?

Evenimentul se desfasoara aproape toata ziua, mai exact intre 12:00 si 20:00, iar intrarea este gratuita!

Mai multe detalii despre eveiment puteti gasi pe www.aficotroceni.ro. Te asteptam alaturi de cel mic sa descoperiti impreuna "Terenul de joaca al copilariei" de 1 Iunie!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri 1 iunie Activitati 1 iunie Ziua copilului Petrecere Ziua Copilului Evenimente 1 iunie

Articole recomandate

Citeste si despre