Crafturi pentru copii de 1 Aprilie

Crafturile de 1 Aprilie pentru copii sunt unele dintre cele mai inventive si amuzante capodopere care ies din manutele perspicace ale tale si ale copilului tau. Ideea de a crea decoratiuni si crafturi interesante cu ocazia Zilei Pacalelii este o activitate educativa, care va dezvolta imaginatia si creativitatea prichindelului, dar ii va imbunatati si abilitatile de motricitate fina dobandite pana acum. Iata cateva idei dragute pe care sa le puneti in practica, in acest an, de 1 Aprilie!

Cana

Luati un pahar sau o cana (atentie sa fie opac, nu transparent) si asezati-l pe masa, cu fata in jos. Decupati din hartie de culoare verde doua cercuri mici, astfel incat sa poata fi lipite ambele pe fundul paharului. Dupa ce le-ati lipit, decupati si lipiti irisul si retina ochilor, din hartie de alta culoare, astfel incat sa iasa in evidenta, in momentul in care cineva duce paharul la gura.

1 din 5 >

Taguri Crafturi copii 1 Aprilie Crafturi 1 Aprilie Crafturi copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul