• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Danilis Natalia
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Danilis Natalia

Dr. Danilis Natalia medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

Dr. Danilis Natalia medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Athena Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.270.000

Opinii utilizatori

Aveti grija
De Alina pe 29 August 2017

Mi s-a facut biopsie si conizatie in acelasi timp si cred de asta spune tot despre acest medic. Norocul dansei a fost ca a "ghicit" rezultatul biopsiei iar conizatia a fost in regula altfel o actionam in instanta. Nu recomand nimanui! Domnul Grigoras ar trebui sa isi aleaga mai atent medicii cu care colaboreaza.

Cea mai buna doctorita
De Lavinia pe 13 August 2014

Sunt la doamna Danilis cu a doua sarcina si pot spune ca imi pare rau ca nu am fost si cu prima sarcina la dansa. Este un medic foarte bun comunica cum alti doctori nu o fac, poti vorbi cu dansa ca si cu o prietena, mi-a explicat totul legat de sarcina, este o doamna model, glumeata, tanara, pune pasiune in munca ei, eu sunt super multumita de dansa.

proasta impresie
De Andreea pe 23 Martie 2013

Foarte dezamagita de aceasta asa zisa doctorita care in ciuda faptului ca are o diploma de medic cu specialitatea in obstetrica ginecologie nu este capabila sa execute o cezariana si nici macar sa urmareasca sau sa acorede tratamentul adegvat unei gravide.Pe langa toate astea este o increzuta si o nesimtita prima intrebare care a adresato sotului meu cand m-am prezentat la control ,,Sper ca nu are HIV ,,foarte profesional din partea ei.Din cauza faptului ca nu a stiut sa gestioneze sarcina si sa acorde tratamentu adegvat deoarce nu se pricepe era cat pe ce sa pierd copilul.Foarte dezamagita de aceasta asa zisa doctorita care nu stie decat sa ceara spaga de la pacienti desi copilul se fla in terapie si nu se stie daca supravietuieste.Rusine.

Dr. Danilis Natalia
De Rodyca pe 08 Ianuarie 2013

Si eu o recomand cu toata increderea pe doamna dr. Danilis, este un medic foarte bun, o cunosc de 4 ani, datorita ei, azi sunt insarcinata 13 saptamani, si ma simt foarte bine, ii multumesc foarte mult pentru tot.

Dr Danilis Natalia
De Alina Lia pe 09 Mai 2012

Am fost monitorizata intraga sarcina si asistata la nastere de d-na Dr Danilis si nu am absolut nimic de reprosat. Dimpotriva, ii multumesc pentru pofesionalitatea si grija ei, atat fata de bebe cat si fata de mine! E unul dintre cei mai buni medici din Timisoara. O recomand din tot sufletul!

parere
De Andrea Revnic pe 19 Octombrie 2011

Am fost pacienta Dr.Danilis Natalia de care am fost foarte multumita. Ii doresc multa sanatate si succes in cariera. O recomand din toata inima.

Dr. Danilis Natalia
De Pantea Lavinia pe 04 Mai 2011

Ii multumesc d-nei Dr Danilis pentru sprijinul acordat pe toata perioada sarcinii (care a fost destul de grea) si va spun cu ceea mai mare sinceritate ca este un medic minunat din toate punctele de vedere!

Contact Dr. Danilis Natalia

Adresa

Calea Aradului, 113, Timis, Timisoara

Telefon 0256.270.000
Site www.athenahospital.ro
Email contact@athenahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.