• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Costuri
De CAMI pe 07 Aprilie 2014

Buna, imi poti spune te rog si ceva legat de costuri? Toate investigatiile s-au facut la clinica noua? Si nasterea cat a costat?

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Alina pe 05 Martie 2014

Buna mamicilor. Sa va povestesc si eu nasterea cu domnul dr. ca vad multe pareri urate despre acest medic. Am urmat toata sarcina la dumnealui si am fost multumita de servicii, de amabilitate si de curatenia din clinica. Am nascut acum un an si nu este adevarat ca face decat cezariene, eu am nascut normal.

Pana la nastere citeam si eu multe pareri proaste, dar in ceea ce ma priveste s-a purtat exemplar si i-am dat banii dupa nastere la 2 zile cu toate astea a trecut pe la mine in fiecare zi si mi-a vorbit foarte frumos si fara bani.

Am intrat in travaliu la ora 12:30 noaptea si am plecat la spital ( noi stam la Campulung ) atunci l-am sunat, dar nu a raspuns, cand am ajuns la spital, m-a consultat doamna dr Stefanescu care s-a purtat oribil si mi-a vb si urat.

Apoi m-au luat in primire asistentele care l-au sunat si ele, dar nu a raspuns. In final, a sunat inapoi si in 20 de minute era langa mine. Am nascut fara probleme in conditiile in care cu 24 de ore inainte fusese de garda, deci era obosit frant. Il recomand cu placere.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Maria85 pe 04 Martie 2014

Desi la prima vedere pare comunicativ, agreabil si stapan pe situatie, acest dr m-a dezamagit incredibil, ba mai mult mi-a deteriorat starea de sanatate pana la momentu lin care sansele de a mai avea un bebe au scazut considerabil. M-am dus la el pentru ca nu reuseam sa raman insarcinata, si mi-a dat stimulare ovariana pana nu am mai putut sa mai ajung la ovulatie (desi analizelemele nu aratau ca as avea vreo problema), m-a tratat de candida cu antibiotice (care provoaca chiar ele candida) iar pentru dureri pelvine mi-a spus "Suporta-le!,fara vreo alta explicatie sau tratament. Dupa 2 ani de chin cu Dr Buzatu, am ajuns la Bucuresti unde doctorii s-au inchinat vazand retetele scrise de el, iar cauza pentru care nu ramaneam insarcinata era sotul meu. Sper sa se mai poate repara ce a stricat el, caci timpul pierdut nu se mai poate recupera.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De IONELA pe 30 Ianuarie 2014

Si pe mine m-a lasat balta. Mi-a dat un termen de nastere, imi spunea ca bebe era mai dezv decat trebuie si nici macar nu am mai apucat sa ajung la ultimul control. Am nascut cu 3 saptamani inainte de termenul dumealui, cu ajutorul doamnei doctore Stefanescu, o doctora de nota 20 si a fost totul bine cu dansa. Buzatu nu a binevoit sa rasunda la telefon, desi insistam si eu, si sotul meu, si sora mea precum si parintii mei. L-au suntat si asistentele de la spital si a binevoit sa sune inapoi dupa ce nascusem pe cale naturala, nu prin cezariana cum stabilisem cu dansul si mai aveau doar sa ma coase.

Nu zic ca nu este un dr bun. Eu am avut si un cheag de sange pentru care mi-a dat tratament care a dat roade dupa 4, deoarece eliminasem cheagul. Dar macar sa aiba bunul simt sa raspunda la telefon, indiferent de ora caci de aceea este medic, iar aceasta meserie include si urgente majore, nu numai urgenta de a dormi dansul.

Dr. Buzatu
De Ana pe 28 Ianuarie 2014

Cat costa o nastere normala sau o nastere prin cezariana cu dl dr. Buzatu? Iar controlul pe masa este obligatoriu de fiecare data? Pana cand se face acesta?

Superficial si iubitor de bani
De Elena G pe 09 Ianuarie 2014

Si eu sunt una dintre pacientele dr-lui care isi dorea sa nasca normal si care, din cauza "unor probleme aparute la sfarsit" a trebuit sa faca cezariana si pe deasupra si cu un soc emotional pe masura. Asa ca, nu este un mit ca face aproape numai cezariene. Asa ca, fetelor, daca doriti o nastere prin cezariana la el trebuie sa apelati. Pe parcursul monitorizarii sarcinii nu as putea spune ca mi-a facut o impresie chiar proasta, ca altfel as fi renuntat la serviciile dumnealui..

Un medic exceptional
De Gina pe 25 Noiembrie 2013

Este un medic foarte bun, total neadevarat ca solicita banii inainte, am facut tratamente la el, am nascut prin cezariana, niciodata nu a cerut bani inainte.

Un medic bun
De Caramizaru Alina pe 06 Noiembrie 2013

Eu am nascut cu domnul doctor acum pe 23 septembrie prin operatie cezariana un baietel perfect sanatos. Eu am fost multumita de dumnealui ca si medic, te pune sa faci toate analizele pentru ca sarcina sa evolueze cum trebuie si bebe sa fie in regula. Nu stiu de ce s-a dus zvonul ca are tarife mari la cabinet cand un consult pe masa este 60 de lei, iar cu tot cu ecograf 120 lei. Operatia mea arata exemplar, o mica dunga, primele 7-10 zile dupa operatie sunt mai grele, apoi eu am si uitat de ea, nu de alta, dar la cat ma solicita bebe. Deci, pentru mine domnul doctor a fost un profesionist din toate punctele de vedere, fapt pentru care ii multumesc si il recomand cu placere. Aceasta a fost experienta nasterii mele.

Un medic extraordinar
De Alexandra pe 26 Septembrie 2013

Dragele mele, haideti sa facem chiuretaje la toti calaii ca de, e mai ieftin, hai sa ne tratam infectiile dupa ureche si sa nu spuneti ca nu ati facut macar odata asta, hai sa luam anticonceptionale de care ati auzit la o prietena ca nu grasa si in concluzie, sunt bune, si apoi hai sa ne asteptam cand ne dorim un copil sau avem o problema ca Dr. Buzatu sau oricare altul sa faca minuni de la prima consultatie daca se poate! Nu mergem la magicieni, sunt medici. Ce usor este sa gasesti un vinovat. Ganditi-va de doua ori inainte de a posta opinii despre un medic!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Irina pe 19 Septembrie 2013

Mie, dr. Buzatu mi-a gresit tratamentul. Am fost nevoita sa merg de urgenta la Bucuresti unde a trebuit sa fiu operata de urgenta pentru o extrauterina pe care renumitul dr. Buzatu a diagnosticat-o drept ...anexita! Nu doresc sa comentez limbajul total ireverentios al acestui medic!

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.