• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Dr.Buzatu
De Elena pe 15 Aprilie 2016

Un bădăran, vorbește ca un birjar și se poartă mizerabil. Nu aveți ce căuta la acest grobian decît dacă vreți să fiți umilite !

MARE ATENTIE!!!!! CEL MAI INCOMPETENT MEDIC
De Diana pe 25 Martie 2016

Buna ziua dragi mamici si viitoare mamici tin sa va anunt ca pe domnul dr nu il intereseaza decat bani . eu am mers la el anul trecut din ianuarie si pana in mai cand am hotarat sa merg la Bucuresti din cauza ca acest incompetent nu stia sa zica decat ca trebuie sa tin regim sa nu mai mananc( ca luasem in in 4 luni de sarcina 6kg) si la asa zisul eco morfologic mi_a zis ca nu mai am lichi deloc si ca eu o sa imi omor copilul pt ca mananc prea mult. cand am auztit toate aceste lucruri nu stiu pe unde am ajuns acasa cu masina( stau la 30km de Pitesti) si am sunat la Bucuresti la Regina Maria si am cerut sa fac eco in regim de urgenta si am povestit si tot odat am aratat ce mi_a scris acest dr pe fisa, am facut eco si domnul dr Pop car mi-a spus ca cel care a scris asa ceva pe acele fise nu il poate numi dorctor. problema era alta copilul meu avea gostroschizis un diacnostic foarte dureros pt mine la momentul respectiv dar multumesc lui Dumnezeu si domnilor doctori de la Budimex (cei care mi_au orerat si ingrijit copilul aproape 2 luni) si domnului dr Dobritoiu de la maternitatea Cantacuzino care mi_a urmarit sarcina pana la final si care mi-a dat sperante ca totul va fi bine. in final vreu sa va zic sa va ganditi de doua ori inainte sa mergeti la acest imbecil ca altfel nu il pot numi.

Experienta mea cu dr. Buzatu
De Oana pe 09 Martie 2016

Parerea mea despre dl dr, nu stiu daca se poate numi asa, este una de dispret. Va spun despre ce a putut prietena mea sa pateasca cu acest doctor. Sarcina acesteia a fost monitorizata timp de 7 luni la acesta, iar in urma cu o saptamana i s a rupt apa, a inceput a sangereze, a ajuns cu salvarea la spitalul Judetean Pitesti unde era chiar dl doctor Buzatu de garda, acesta din urma a avut tupeul de doctor mare ce e, sa-i spuna prietenei mele ca nu este pacienta lui si ca nu a vazut-o niciodata si i-a spus ca daca raman la ei in spital copilul moare si ea are 30% sanse de supravietuire si a pus o sa semneze ca pleaca la Bucuresti pe propria raspundere cu masina personala, nu cu salvarea, si sa spuna acolo ca nu a fost la Pitesti. Si nu e un caz singular, trageti d voastra concluziile. PS: acum mamica e bine si fetita ei la fel, sa le dea Dumnezeu sanatate.

UN ȘNAPAN
De Valentina pe 07 Martie 2016

Am fost la el tot timpul sarcinii, nu mi-a recomandat decît analize la cele mai scumpe clinici și la naștere m-a lăsat baltă.

Atentie gravidutelor !
De Valeria pe 19 Februarie 2016

Am fost la acest medic pe toata durata sarcinii si desi am cheltuit enorm de multi bani cind ma chema la cabinet, dansul n-a catadicsit sa raspunda macar la telefon cind am intrat in travaliu. Nu mai vorbesc, ca imi gasise vre-o 3-4 motive de cezariana, iar eu am nascut normal, cu dl dr Ali.

buna ziua
De Oprea ovidiu pe 19 Ianuarie 2016

BUNA SEARA VREAU SA AFLUU DACA POT SA FAC SI EU COPII IMI DORESC FOARTE MULT SUNT UN BAR AT DE NOTA 10 SI NU REUSESC UNDE POT SA MA DUC VA ROG MULT UNDE MA TRIMETETI O SEARA PLACUTA

preturi dr Buzatu
De Elena pe 08 Ianuarie 2016

La cezariana: 10 milioane dl dr si 5 mina a doua; la nasterea pe jos 5-6 milioane, in functie de posibilitati.

intrebare
De Alina pe 07 Iunie 2015

A mai nascut cineva de curand la clinica dumnealui? Cum a fost? Si care mai sunt tarifele?

Despre Buzatu
De Nicoleta pe 07 Martie 2015

Am inteles ca Buzatu ar fi avut la activ citeva decese de nou nascuti la nasterile asistate de el. Pacientele vorbesc ca din acest motiv refuza sa asiste nasteri normale si face la toate fetele doar cezariana.Oricum,decit sa ma las operata cu instrumente nesterilizate la celebrul Judetean, mai bine plec la Bucuresti

Cezariana la Buzatu
De Pentru Violeta pe 06 Martie 2015

Noi suntem tineri,n-am stiut cit sa dam si nici nu prea am avut bani dar nu-ti fa probleme, iti va spune asistenta inainte de intrarea in operatie cit sa dai, de regula 1000 Ron. Macar dl dr. e cumsecade, primeste. Nu e ca anestezistul care se codeste si face fitze pina sa primeasca.

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.