• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Wanda pe 23 August 2010

Reclama la maxim, eficienta zero.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Larisa pe 07 August 2010

Il recomand la toata lumea, e cel mai tare din Pitesti si poti apela cu incredere oricand la dansul.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Ralu pe 29 Iulie 2010

As dori si eu sa stiu adresa cabinetului particular al domnului doctor si tarifele daca se poate, eventual si un numar de telefon unde pot face programare. Multumesc.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Stela pe 24 Iulie 2010

Aparent bine pregatit, dar iti dai seama repede ca nu-i chiar asa.

Pentru Mari
De Ofelia pe 07 Iulie 2010

Mari, te rog da-mi si mie un nr. de tel al dr. Buzatu (eventual la cabinetul privat). As dori sa nasc cu el in octombrie. Multumesc anticipat.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Mari pe 16 Iunie 2010

Am nascut cu el, un medic preocupat atat de soarta copilului cat si de a mamei.

Un doctor extraordinar
De Marian dorina pe 17 Mai 2010

Omul care vorbeste cu toata lumea la fel, acorda atentie tuturor in egala masura, un medic extraordinar.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Adi27 pe 20 Aprilie 2010

Este un doctor de incredere la care poti apela la orice ora.

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.