• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Paula pe 18 Martie 2011

Ce sa-ti zic eu am nascut cu el cezariana pentru ca nu ma dilatasem deloc, asa mia zis dar am o prietena care a nascut cu el si a nascut normal. Bafta.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Claudia pe 18 Martie 2011

As vrea sa stiu daca a nascut cineva cu el normal? Eu am 28 de saptamani si vreau sa nasc normal. I-am spus si a inceput sa rada, de ce? Asta in conditiile in care nu am nici o problema. L-am intrebat daca are si paciente care au nascut normal? Mi-a raspuns ca majoritatea vor ele cezariana, iar restul au probleme, deci? A nascut cineva normal cu el?Pentru ca eu sunt la al-II-lea copil si nu vreau sub nici o forma cezariana. Multumesc.

Nr tel dr Buzatu
De Maria pe 12 Martie 2011

Nr de telefon de la cabinet este: 0248.250.552. Eu sunt pacienta d-lui dr. si sunt foarte multumita de el. Iti recomand sa mergi cu incredere la el pentru ca este un adevarat profesionist.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Alina pe 12 Martie 2011

Buna, as dori si eu un nr. de telefon al dr. Buzatu pentru o programare la cabinetul particular.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Oana pe 02 Martie 2011

Dr.Buzatu e foarte de treaba, acum ca costa cam mult asa e, dar tinind cont ca asa sunt aproape toti doctori nu trebuie sa ne plangem, asa e sistemul la noi in Romania. Eu cand am nascut se conportau toti bine cu mine, mai ales asistentele cand au auzit ca sunt pacienta dr. Buzatu. In schimb mai era o fata care se plimba pe coridor de dureri si nu o baga nimeni in seama ca nu avea doctor a lasat-o asa fara nici o perfuzie de dilatare, e foarte urat ce se intanpla acum trebuie sa dai bani si la asistente daca vrei sa te bage cineva in seama. Si am ajuns la concluzia ca fara bani nu poti sa nasti sau nasti greu ca de abia se uita cineva la tine,

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Coman pe 02 Martie 2011

Este un dr. foarte bun multumita dansului, am un baietel de 4 ani pentru ca m-a ajutat. Ii mutumesc pe aceasta cale si Dumnezeu sa-i dea sanatate. Eu l-am sunat la 2 noaptea si mi-a raspuns la telefon indrumandu-ma ce sa fac si a si venit la spital. Acum depinde mult si de pacienta, observand multe mamici nemultumite poate vina e chiar la ele sau asa a vrut destinul. Duceti-va cu incredere la dansul e un om de nota 100.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Paula pe 28 Februarie 2011

Si eu am o prietena care a nascut normal cu dr. Buzatu.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Paula pe 28 Februarie 2011

Mie mi sa parut de treaba mi sa rupt apa la 4 dimineata l-am sunat si mi-a raspuns la telefon a venit la spital.

Raspuns pentru Antonia
De Annemarie pe 23 Ianuarie 2011

Sunt de acord cu tine ca "poti apela oricind cu incredere", dar se pare ca esti de acord ca nu e cazul sa faci asta noaptea sau in week-end. Eu insa m-am si la "aceste aspecte" si mi s-a promis! Ma intreb ce faci atunci cind increderea ramane doar o vorba fara acoperire in realitate? In plus opinia mea nu este o denigrare ci o constatare personala. Nu inteleg de ce nu-mi pot spune parerea fara a suporta jigniri. Nu inseamna ca daca nu laud un om care nu merita asta inseamna ca "nu gandesc".

Pentru cris
De Annemarie pe 23 Ianuarie 2011

Nu siu pe nimeni sa fi nascut normal cu el. Ai insa mare atentie si nu te speria cand iti va spune ca e absoluta nevoie sa-ti faca cezariana! N-ar fi rau sa ceri parerea si altui medic deoarece asa am patit si eu. Mie mi-a zis ca bebelul nu e bine asezat si ca e absolut imposibil sa nasc natural, si, iata, am nascut foarte bine un copil snatos pe cale normala la fel ca si mama mea. Ai grija sa nu nasti noaptea sau la sfarsit de saptamana, caci vei fi parasita de el in ciuda garantiilor oferite din belsug. Parerea mea este ca atunci cand ai avut in observatie o gravida ar trebui macar sa ai bunul simt sa fii cinstit sa nu-i promiti ca o vei ajuta daca tu nu urmaresti decat sa-i iei o multime de bani pentru promisiuni desarte!

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.