• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Simona pe 07 Iunie 2011

Si eu am fost pacienta dr. Buzatu, dar dupa ce am auzit despre necazurile care le-au patit alte fete, am renuntat si am nascut la Bucuresti. Am luat aceasta decizie in urma unui episod in care m-a durut burtica si am fost internata la alt medic, deoarece l-am sunat si eu si sotul meu in mod insistent sinu ne-a raspuns la telefon desi era o zi obisnuita, nu week- end. Atunci m-am gandit ce se va intimpla cand voi naste, daca el va fi la fel de "serios"! In plus, va pot spune ca atunci cind am spus ca sunt pacienta lui, nu am fost deloc bine vazuta, ba din contra, mai bine imi tineam gura. In ceea ce priveste laudele la adresa acestuia, am ferma convingere ca ii apartin!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Delia pe 06 Iunie 2011

Un escroc care isi ascunde incompetenta la umbra dr. Ghica! Comportament las, mizerabil, incapabil de a rezolva complicatiile postoperatorii generate de incompetenta sa!
Sfatul meu: daca va respectati sanatatea (sau chiar viata) voastra si a copilului vostru, fugiti de el. Pina la urma tot la Bucuresti veti ajunge, dar cu grave complicatii.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Cristina pe 15 Mai 2011

Si eu am fost pacienta dr. Buzatu si vreau sa va spun ca am avut foarte mare incredere in dumnealui dar, nu l-as recomanda nici unei viitoare mamici. Din cauza lui a trebuit sa stau cu copilul 2 sapt la terapie intensiva la Bucuresti. Din cauza ca domnul dr. a facut operatia de cezariana prea mica si copilul a iesit mai greu, suferind din cauza aceasta. Ar fii multe de spus dar nu vreau sa-mi mai aduc aminte. In concluzie eu recomand sa nasteti la Bucuresti. Spitalul Judetean este un focar de infectie.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Ina pe 11 Mai 2011

Fetelor m-ati pus pe ganduri.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Badea irina pe 26 Aprilie 2011

Este un medic foarte bun si il recomand cu placere. Bafta!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Ana maria pe 24 Aprilie 2011

In ceea ce priveste clinica privata eu nu am auzit nimic. Cel mai bine ar fi sa-l suni pe dl dr. si sa-l intrebi. Am si eu insa o rugaminte, daca afli ceva concret scrie si pe site ca sa aflam si restul pacientelor lui si nu numai. Si eu as fi incantata daca ar fi adevarat ca si eu sunt pacienta dl dr si mi-e groaza de spitalul judetean.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Tania pe 24 Aprilie 2011

Am auzit ca domnul doctor urmeaza sa deschida o clinica privata! As dori sa stiu daca este adevarat sau este doar un zvon? Eu am 32 saptamani si nu as dori sa ajung in spitalul judetean despre care am auzit numai povesti de groaza. Daca cineva imi poate da amanunte o rog frumos sa-mi spuna si mie, eventual adresa.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Mihaela n pe 29 Martie 2011

Eu am nascut cu dr. Buzatu in octombrie 2010 m-am refacut super repede dupa cezariana cam intr-o saptamana. Il recomand tuturor!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Elena pe 26 Martie 2011

Cabinetul doctorului buzatu este in Pitesti, pe strada exercitiu bl L4. Succes!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Dani pe 25 Martie 2011

Imi spuneti si mie va rog unde are dl dr. Buzatu cabinetul individual?

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.