• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Merita toata increderea!
De Sanda Ana-Maria pe 15 Februarie 2012

Eu sunt multumita de capacitatea dumnealui intelectuala, de modul in care se poarta si de disponibilitate (ori de cate ori l-am sunat, mi-a raspuns si mi-a oferit raspunsuri la intrebariel puse). In legatura cu tarifele percepute, eu consider ca sunt destul de acceptabile.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Cris pe 13 Februarie 2012

Am nascut cu dl dr.in 2010 o fetita minunata printr-o operatie de cezariana. Pot sa va spun ca dl doctor este ok ca si comportament, comunicare si mai ales profesionalism. Am fost foarte multumita si-l recomand tuturor mamicilor in devenire, iar de pret ce sa va spun, chiar nu este mult. In total au fost 2500 RON. Va urez bebei sanatosi si frumosi!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Denisa pe 07 Februarie 2012

Chiar nu inteleg ce interes aveti sa scrieti tot felul de prostii. Nu e oare mai corect sa-l intrebati direct pe dl doctor cat considera el ca merita munca pe care o face? Cred ca cel mai cinstit este cum a procedat sotul meu care mi-a spus ca l-a intrebat (la cabinet, nu la spital) cat este onorariul pentru operatia de cezariana si dansul i-a raspuns "de regula 500 de euro". In orice caz, nu mi se pare deloc mult, avand in vedere ca la Muntenia o nastere costa 75 de milioane. Domnul doctor isi alege cu atentie clientela si cred ca nu-si pierde timpul cu paciente care se uita la bani atunci cand e vorba de sanatate. Si cred ca bine face, in fond mai sunt si alti doctori! Daca nu va convine, nu va aduce nimeni cu forta!

Dr. Buzatu
De Roxana pe 07 Februarie 2012

Asa mai merge, sunt decente sumele tale, Denisa, pentru ca pe langa nastere mai sunt o gramada de cheltuieli odata cu venirea bebelului. Sanatate tie si bebelului.

Nu este adevarat
De Denisa d pe 06 Februarie 2012

Fetelor, iar se vorbesc aberatii, am nascut in decembrie. Mana intai dr. Buzatu, mana a doua dr. Copaceanu. Am dat 800 domnului doctor, 350 la doamna copaceanu, 150 anestezist si cate 100 la asistente(erau 2), dar puteam sa le dau cate 50, asa imi zisese doctorul. Si vreau sa va spun ca a fost foarte multumit. Intr-adevar daca domnul Ghica este mana a doua ia 500, dar daca mana a doua este Andronie ia 200, deci e diferit. Oricum nu ajunge la 2000 nici in total. Era o fata cu mine in salon care daduse la mana intai 500, domnul doctor nu cere o suma, ci cat vrem. Oricum mai mult de 1000 nu a dat nimeni, si asta in cazul recoltarii de celule. Fetelor, aveti incredre in el, eu am fost foarte multumita. Daca vreti sa ma intrebati ceva, o sa va raspund. Multa sanatate si bebelusi sanatosi si frumosi.

Dr. Buzatu
De Roxana_12005 pe 03 Februarie 2012

Waaaww mi se pare destul de mult mana intai. Eu am 20 saptamani, mai am ceva de asteptat. Merci mult Denisa si bebelus sanatos!

Preturi
De Denisa pe 03 Februarie 2012

Cezariana 2000 RON mana intai, 500 RON mana a doua, 2500 anestezistul, cate 50 RON cele 4 asistente! Iti doresc nastere usoara si bebel sanatos!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Roxana_12005 pe 02 Februarie 2012

Fetelor care ati nascut recent cu dr. Buzatu, care mai sunt preturile nasterii? Am auzit destul de multe variante si as vrea sa stiu de la o proaspata mamica. Bebelusi sanatosi.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Denisa pe 27 Ianuarie 2012

Sa va spun cum a fost, am nascut la sf. lui decembrie cu dl doctor. Mi s-a rupt apa pe la 20:30, am plecat spre spital si pe drum l-am sunat. Mi-a spus sa merg sa ma consulte asistentele si apoi sa-l sunam. Cand am ajuns la spital, deja asistentele ma asteptau. Dupa ce m-au consultat, l-au sunat pe dl doctor (bebele nu se auzea foarte bine, aveam doar 37 de saptamani ) si a sosit la spital in 15 minute. Dupa ecograf si consult, am intrat in sala de operatie, iar la 22:00 bebele se nastea. Am o minuscula liniuta deasupra zonei pubiene deoarece am avut cusatura intradermica (doar dansul face asa). Am fost foarte multumita de maternitate si de el, mai putin de sectia de neonatologie.

Clinica dr. Buzatu - Mihaescu Marcel
De Elena Man pe 17 Ianuarie 2012

Dl dr. va deschide in vara acestui an o clinica privata, care se va numi OrtoGyn. Se va vorbi despre asta in revista de sanatate si frumusete a jurnalului de Arges, incepand cu sfarsitul acestei luni. Clinica se va deschide in iunie - iulie.

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.