• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Ingrijirea unei femei gravide
De Pirvulescu ionela pe 14 Martie 2012

Este cel mai bun doctor din toate punctele de vedere. Merita sa ai incredere in el.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Silvia pe 09 Martie 2012

Mi-a prescris un anticonceptional din cauza caruia am facut noduli la sin. Doctorita mea de la Bucuresti s-a crucit cand a auzit ca Buzatu nu-mi indicase sa fac nicio analiza hormonala!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Vali pe 02 Martie 2012

Sotia mea a pierdut sarcina numai din cauza lui dupa ce am platit o groaza de bani pe consultatii si ecografii degeaba, medicul cu care a pierdut sarcina ne-a spus ca era moarta in ea de cel putin 2 saptamani si putrezita, si Buzatu ii zicea ca e bine si copilul in regula. De asemenea din cauza acestui medic, nu stim daca va mai putea avea copii. Feriti-va de el!

dr buzatu
De Ana maria pe 28 Februarie 2012

eu sunt foarte multumita de dl dr.sunt insarcinata in aproape 38 de saptamani si daca nu ar fi fost dumnealui nu as fi reusit sa ajung cu sarcina la termen.puteti sa mergeti cu incredere la el.

Pentru Vali
De Denisa pe 28 Februarie 2012

Cu mare placere, dar te rog sa-mi scrii ce anume te-ar interesa. Cine a fost medicul (evident incompetent) care i-a urmarit sarcina sotiei tale? Si la ce medic a pierdut sarcina? Stii, ei se mai vorbesc de rau unii pe altii.

Sigur e doctor bun?
De Vali pe 27 Februarie 2012

As dori Denisa sa imi spui mai multe despre el. Sotia a pierdut sarcina acum 2 saptamani la alt medic ginecolog.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Alina pe 23 Februarie 2012

As dori sa va intreb daca ati fost la ecograf la dansul si v-a spus ce sex este bebe cat la suta aveti incredere. Astept raspuns. Pupici si multa sanatate.

Raspuns Andreea
De Denisa pe 21 Februarie 2012

Operatia mea are cca 16-17 cm, dar dl dr. mi-a spus ca "se mai stringe cu timpul". Eu am supurat putin cu puroi. Banii se dau la intrarea in operatie (asa e normal, sa stie dl dr ca esti o pacienta "buna"). N-are rost sa te zgarcesti si sa-ti para rau dupa aceea. Iti doresc nastere usoara!

Operatie
De Andreea pe 21 Februarie 2012

Denisa d. cat de mare este operatia si cum te-ai simtit dupa aceea? Sunt si eu insarcinata in 32 de saptamani. Cand i-ai dat banii de operatie, inainte sau dupa? Multumesc.

Preturi dr. Buzatu
De Mirela pe 21 Februarie 2012

Cezariana - 2500 RON. Domnul doctor este un medic de prima clasa si nu primeste paciente de categoria a doua!

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.