• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

De incredere!
De Simina pe 17 Mai 2012

Un doctor foarte bun! Am nascut prin cezariana o fetita sanatoasa. A doua oara sigur tot la dansul voi merge!

Nu este doar un doctor bun e si un salvator de vieti
De Sofianu pe 09 Mai 2012

Am ramas insarcinata cu ajutorul domnului doctor Buzatu Marcel dupa o perioada de lungi asteptari. Am fost la maternitatea Giulesti, iar acolo mi s-a spus ca este totul in regula, apoi la 3 zile de la aflarea minunatei vesti am aflat un lucru ingrozitor ca am sarcina extrauterina si hemoragie interna si imi este pusa viata in pericol. Acest minunat doctor a venit de acasa intr-o seara de dumnica si m-a operat de urgenta astfel salvandu-mi viata. Cu putin noroc vom mai putea avea copii in viitor, iar doctorul pe care il voi alege va fi cu sigurata domnul doctor Buzatu Marcel.

Pret cezariana Buzatu
De Daniela pe 07 Mai 2012

Cezariana te duce in jur de 1500 RON cu totul, din care 700 - 800 dr. buzatu, 500 mana a 2 (Ghica), 150 anestezist, fata de Muntenia hospital, la judetean pretul e modest si in plus mie mi-a facut o operatie model, dupa 7 luni abia se mai vede ca am fost taiata, are o mana foarte buna la operatie, iar conditiile din spital au fost excelente, am stat la rezerva fara sa mai dau vreun ban, daca ar fi sa mai fac un copil, tot la el m-as duce!

20 milioane o cezariana?
De Alexa pe 03 Aprilie 2012

20 de milioane o cezariana? Ai innebunit? Inteleg sa dai ceva, dar aceasta suma mi se pare o mare nesimtire! Mi se pare strigator la cer sa-ti ceara asa de multi bani, cand in Romania, nasterea e pe gratis!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel - telefon
De Gina pe 27 Martie 2012

Telefon: 0248.250.552

Informatii
De Ioana pe 23 Martie 2012

Cine ma poate ajuta cu nr-ul de tel ai doctorului Buzatu, de la cabinetul dansului particular?

Raspuns pentru Andreea
De Ana maria pe 17 Martie 2012

Si eu am nascut tot prin cezariana. Dl dr. o sa-ti spuna cat te costa mana a doua, anestezistul, asistentele si pentru el ii dai tu cat vrei. Pe mine m-a costat in jur de 1700 - 1800 plus ce mai dai prin spital la asistente, infirmiere etc. si m-a mai costat rezerva 180 de lei. Nastere usoara.

Nastere
De Andreea pe 16 Martie 2012

Buna, Ana Maria. Am inteles ca ai nascut acum o saptamana. Imi poti spune si mie cat te-a costat? Sunt si eu insarcinata in 35 de saptamani si o sa nasc prin cezariana.

Un medic foarte bun
De Ana maria pe 16 Martie 2012

Eu am nascut acum o saptamana cu dl dr. si am fost tare multumita de el. Nu ma intereseaza parerile de rau pe care le-ati scris despre el, experienta mea e suficienta pentru a avea in continuare incredere in el si sa apelez la el pe viitor.

Dr Buzatu
De Monica pe 15 Martie 2012

Si eu am fost multumita de dl. doctor, am un baietel sanatos de aproape un an.

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.