• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Vai de mine !
De Angelica pe 06 Aprilie 2018

Mi se pare îngrozitor cum a fost măcelărita aceasta mămică de către dr. Buzatu. Ma mir ca un asemenea individ mai este lăsat sa profeseze !

Cezariana la dr Buzatu
De Claudia pe 13 Februarie 2018

https://www.libertatea.ro/stiri/socant-cum-arata-o-mamica-dupa-operatia-de-cezariana-imaginile-de-vor-ingrozi-2026847

Buzatu ? Mai bine NU !
De Valentina pe 28 Decembrie 2017

Este un ginecolog care nu-și respectă angajamentele,îți condiționeaza asistența la nastere de plata anticipată și da , este adevărat că este consumator de alcool !

Rusinos !
De Angela pe 23 Decembrie 2017

Nu ma mira ce i s-a întâmplat Manuelei Voicu. Asta este probabil urmarea obișnuinței dr Buzatu de a consuma alcool în timpul serviciului...

operatie cezariana la dr.Buzatu
De Cristina pe 23 Decembrie 2017

Joi, 21 Decembrie 2017 12:58
„I-am dat doar 800 de lei doctorului Buzatu şi n-a fost mulţumit” Recomandat
Scris de Izabela Moiceanu

dimensiune font Imprimare Email Fii primul care comentează!

Evaluaţi acest articol

1
2
3
4
5

(7 voturi)
„I-am dat doar 800 de lei doctorului Buzatu şi n-a fost mulţumit”

# Mămica măcelărită la Ginecologia Spitalului Judeţean acuză # În replică, medicul spune că „pot să spun cu mâna pe inimă că n-am primit niciun leu de la ea și am încheiat discuția vizavi de bani”

Amănunte tot mai urâte ies la iveală în cazul tulburătoarei poveşti a Manuelei Voicu, femeia care, la un an de când l-a adus pe lume, prin Cezariană, pe cel de-al doilea copil al său, nu-şi poate ţine în braţe micuțul din cauza rănii care nu se mai închide. Pe lângă greşelile medicale pe care le acuză la cezariană, femeia pune dezinteresul cu care a fost tratată pe seama sumei prea mici pe care spune că i-a dat-o medicului înainte de operaţie. De partea cealaltă, doctorul Marcel Buzatu afirmă că nu a luat niciun leu de la femeie şi că scandalul generat de mediatizarea cazului n-ar fi decât o modalitate a fostei sale paciente de a obţine de la el nişte bani. Doar că Manuela Voicu nu a pretins niciun leu de la doctor şi nici n-a făcut vreo reclamaţie la Colegiul Medicilor sau Poliţie. Femeia nu vrea decât să se vindece şi speră ca Ministerul Muncii să-i dea înapoi concediul de creştere a copilului în care, din cauze medicale, nu a putut să-şi îngrijească singură micuţul.

Deși e o luptătoare, Manuela Voicu nu luptă împotriva nimănui. Luptă pentru viaţa ei, pentru normalitatea la care încă mai speră și pentru cele peste 12 luni pierdute prin spitale şi în ambulatoriu, în care, teoretic, a fost în concediu de creştere a copilului, dar, practic, a stat la pat. A anunţat explicit că nu-l dă în judecată pe doctorul despre care spune că a măcelărit-o şi nici n-a cerut vreun ban spitalulului, deşi indignările sale legate de experiența trăită aici sunt greu de explicat în cuvinte.
„Tu cât i-ai dat?”. Ea zice: „1.200, c-am vrut să fie mulțumit domnu' doctor”

Femeia încearcă să-şi explice cum a ajuns să fie tratată în bătaie de joc.
„I-am dat doar 800 de lei și uite că i-am dat puţin şi omul n-a fost mulţumit. Banii i-a primit de la soțul meu, chiar înainte de cezariană. Atât am avut pentru el... M-am gândit că e suficient, domnule, 800... Am întrebat-o, apoi, pe colega mea de rezervă: «Tu cât i-ai dat?». Ea zice: «1200, c-am vrut să fie mulţumit domnu' doctor». Şi era o fată de la ţară... Uite, eu, dacă n-am să-i dau 1200, pe mine mă ciopârțește, ce să-i fac?”, explică Manuela Voicu.
Dr. Buzatu: „N-am nicio remușcare față de această femeie”

Medicul Marcel Buzatu spune că nici vorbă să fi primit mită.
„Eu pot să spun cu mâna pe inimă că n-am primit niciun leu de la ea și am încheiat discuția vizavi de bani. Nu discutăm de bani (...) Ea ascunde adevărul. Eu n-am avut decât un punct de vedere față de conducere. N-am nicio remușcare față de această femeie, decât o compasiune pentru că e o pacientă cu o altă boală asociată şi vrea şi ea să-şi câştige un ban şi să-şi rezolve problema ei de sănătate”, a explicat, contactat de Jurnal de Argeș, dr Marcel Buzatu.
Femeia a relatat cum, după operația de cezariană, au mai urmat alte trei intervenții în decurs de patru zile, şi cum nici măcar cu celelalte două intervenţii la care a fost supusă ulterior, în alte două spitale, doctorii n-au mai putut să repare niciodată problemele survenite în urma cezarienei care a mutilat-o.
„Mi-amintesc bine cum după ce am început să mă simt rău în urma Cezarienei și abdomenul a început să mi se umfle, am aflat, după a doua intervenție, că uterul meu era plin de sânge. De ce? Mi-a spus alt medic: pentru că la Cezariană, doctorul îmi atinsese două vase de sânge. La Terapie Intensivă unde am ajuns din nou, doctorița Galbenu a rămas uimită: a zis că în toată experienţa dumneaei n-a avut un pacient căruia să nu-i poată măsura hemoglobina, pentru că nu aveam suficient sânge... Sângele meu era în uter! Luni, marţi şi joi m-au deschis din nou... au fost a doua, a treia şi a patra operaţie după cezariană. De la Terapie Intensivă, m-au dat din nou pe Maternitate. Doctorul (n.red. Buzatu) n-a venit nici măcar o dată să mă vadă nechemat!”, povesteşte Manuela Voicu.
Doctorul Marcel Buzatu nu poate explica din ce cauză a apărut sângerarea care a dus la complicațiile care au urmat şi spune că, de fapt, femeia nici n-ar fi urmat patru intervenţii chirurgicale în spital.
„Discutăm de o femeie tânără, gravidă, cu o boală asociată. Ea s-a operat în noiembrie, lucrurile au decurs favorabil, pentru că dacă era o problemă, eu nu o externam. A avut un cheag de sânge, dar nu pe tăietură, cum au scris alții, că i-a curs sângele în uter... Tăietura e jos, cum știţi de la alte femei, şi cheagul de sânge l-a avut la nivelul peretelui abdominal. Nu știu care a fost cauza. Am intrat cu chirurgul. Am încercat să depistăm o sursă activă... N-am găsit. Important este că am rezolvat problema. Acolo negăsind o sursă, s-au lăsat două meșe. A doua n-a fost intervenție/operație... Lăsând meşele alea pe loc, în ideea hemostaziei, trebuia să le şi scoatem. Dar nu poți să-i tragi meșele pe viu femeii, se face sub anestezie, e normal, că nu e câine, apoi i-am lăsat două tuburi de dren, cum se lasă și a plecat femeia acasă, după care n-a mai venit să-i scoatem firele, n-a mai venit la nimic. Asta înseamnă că s-a simțit bine. Până în martie, când a început să aibă problemele de sănătate”, a mai declarat, pentru Jurnal de Argeș dr. Buzatu.
Din punctul de vedere al doctorului, de vină e o problemă a pacientei

Același medic pune problemele ulterioare ale femeii pe seama unei boli de care o suspicionează pe femeie, deși Manuela Voicu precizează că analizele pe care le-a făcut recent infirmă această ipoteză.
„Bun, hai să acceptăm ideea că eu am făcut o chestie proastă... Dar ea avut alte 6-7 operații, inclusiv la clinici de renume și nu s-a rezolvat. Deci, e o boală de sistem. Când i-am făcut fișa, ne-a spus că a avut o soră care, la 44 de ani, a murit de o boală care i-a mâncat țesuturile, o boală autoimună. Ea, săraca, nu acceptă ideea că are o boală asociată”, spune doctorul Buzatu.
„Ăştia sunt mucii lui Buzatu!”

Pacienta îl contrazice pe medic şi spune că tocmai diagnosticul sorei sale a determinat-o să-şi facă analize suplimentare care au infirmat faptul că ar avea probleme de coagulare a sângelui.
„În august, când am ajuns la Fundeni, pentru că rana mi se tot deschidea, am vrut să văd măcar dacă am probleme de coagulare, că fusesem acuzată şi de asta, (probleme pe care nu le am, ţin să menţionez). Problema este că după atâtea operații, mușchii mei abdominali nu mai rezistă. S-au subțiat, oricum foarte mult. Au mai fost și infecțiile pe care le-am făcut în spital... Apoi, când, de la Bucureşti am ajuns la Spitalul Militar din Piteşti, medicul care m-a văzut cu rana supurând m-a întrebat unde a am făcut Cezariana şi a exclamat: «Ăştia sunt mucii lui Buzatu!»”, explică, pentru Jurnal de Argeş, femeia.
Marcel Buzatu:„Nu tratez omul în funcţie de bani (...) Să nu-mi întineze mie imaginea pentru doi lei...”

11 MarcelBuzatuMedicul este de părere că femeia a făcut prea mare caz dintr-o problemă personală. Asta în timp ce Manuela Voicu cântărește totul în termeni de viață și de moarte.
„Ea nu recunoaște şi face tam-tamul ăsta (...) Coagularea este una, Colagenoza este cu totul altceva, o boală autoimună. Sunt două lucruri total diferite. Sora ei n-a avut Cezariană, Dumnezeu s-o odihnească. Eu i-am zis-o nu cu răutate, ci pentru că are doi copii, să se caute. Ea, după ce a plecat din spital, nu știu ce impresie a avut, a crezut că îi vreau răul, nu știu... Am și eu o experiență de atâția ani și nu mi s-a întâmplat niciodată să tai jos și să pleznească sus. I-am spus: nu mă pricep, dar ai o problemă asociată. Dacă ea venea la control, puteam să mai stăm de vorbă să mai investigăm și aia, și aia. Ea a plecat, a zis bine că am scăpat de ăsta”, mai spune doctorul Buzatu.
Una peste alta, Marcel Buzatu spune că femeia s-ar folosi de numele său ca să obțină bani.
„Nu pe mine mă vrea. Ea vrea să-şi câştige un leuţ, să se facă bine, dar putea să o facă la un mod mai elegant, să nu arunce cu noroi în mine, şi pe Net şi pe Instagram... Nu e normal şi e un Dumnezeu... Vizavi de ea nu mă simt absolut deloc vinovat. Nu am luat un leuţ de la ea. Nu tratez omul în funcţie de bani. Omul e om. Punct. Trebuie să-l tratezi cu toată compasiunea şi să-i faci tot binele, că el vine la tine, ca la Dumnezeu. Mă doare că s-au auzit atâtea lucruri urâte despre mine. Nu ştiu dacă merit. Eu am muncit mult. N-am vrut să am nici măcar o întrevedere cu ea... În sufletul meu, e pur compasiune, dar să nu-mi întineze mie imaginea pentru doi lei pe care vrea ea să-i facă, pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Aici, sincer, mă deranjează. Dacă era o problemă, mă dădea de o sută de mii de ori în judecată. Hai să fim serioşi. Ea se leagă de numele meu. Eu mă bucur din punctul meu de vedere că un caz de o asemenea complexitate, eu am putut să-l rezolv”, mai spune medicul.
Cum ar putea obține însă banii la care face referire, medicul Marcel Buzatu nu explică, mai ales că femeia n-a făcut niciun demers în acest sens.
„Pentru că am respect pentru medicii care s-au zbătut pentru viaţa mea - şefa de secţie, doamna dr. Galbenu, şi dl. dr. Ciocănea - cărora le datorez viaţa nu vreau să bag tot spitalul în aceeaşi oală, de asta nu m-am dus la Colegiul Medicilor, de asta nu m-am dus la Poliţie”, mai spune femeia.
Nu-şi doreşte decât să-şi poată ţine, în sfârşit, în brațe, copilul născut anul trecut şi să poată ieşi în parc, cu băieţelul mai mare. Deocamdată, organismul ei dă semne că ar respinge plasa montată la un spital din Bucureşti pentru a ajuta rana să se închidă. Femeia este urmărită, acum, de la un medic de la Spitalul Floreasca. E conectată la un aparat care drenează rana şi ajută carnea să crească.
„A trebuit să descopăr singură soluţia asta. Singură am căutat pe net şi singură l-am găsit. A trebuit să dau din coate ca să mi-l procur. Am aflat apoi că şi Spitalul Judeţean îl avea, dar nimeni nu mi-a zis de existenţa lui”, spune femeia.
Manuela Voicu e hotărâtă să facă un memoriu către Ministerul Sănătăţii pentru a-şi recupera perioada din concediul de creştere a copilului pe care a folosit-o în scopuri medicale.

Despre profesionalismul dr. buzatu
De Manuela pe 05 Decembrie 2017

Manuela are 35 de ani şi 40 de kilograme. Este profesor de limbi străine, dar lucrează la o firmă de IT şi este mama a doi copii. Mihnea, 7 ani, şi Ayan, un an. Pe cel mic l-a adus pe lume printr-o operaţie de cezarană în noiembrie, anul trecut, iar până în ziua de azi nu l-a ţinut niciodată în braţe, pentru că fiecare efort pe care-l face înseamnă pentru ea o durere cumplită şi un risc imens. Deşi ultimele 12 luni i-au adus doar deznădejde, Manuela speră ca într-o bună zi să poată face singură lucrurile obişnuite pe care le face o mamă. La fel şi Mihnea, băieţelul cel mare, maturizat parcă prea repede de suferinţele mamei. Am cunoscut-o pe Manuela într-o zi de marţi, una obişnuită pentru tânăra mamă. Ca-n fiecare dimineaţă, de când a ajuns acasă, l-a văzut în treacăt pe micul Ayan, abia trezit, în timp ce soţul îi face copilului bagajul pentru orele pe care le petrece la bunica, cât timp bărbatul va fi la muncă. Manuela a încercat din răsputeri să se descurce sigură cu micuţul, dar n-a reuşit. Nu se poate apleca şi nu poate ridica mai nimic. Face doar câţiva paşi mărunţi prin casă, conectată non-stop la aparatul portabil care-i drenează rana şi o stimuleză să se închidă. La treburi o ajută, seara, soţul, iar dimineaţa - băieţelul mai mare, Mihnea. Puştiul bagă câteva rufe la spălat, îşi sărută mama şi pleacă la şcoală. Îl doare când învăţătoarea îl apostrofează că a venit din nou în trening, deşi n-are sport şi ar fi trebuit să poarte cămaşă. Doar oftează. I-ar plăcea ca măcar la ieşire să-l aştepte mama. Ştie însă că-l va lua din nou o bătrânică din cartier, dar e sigur că lucrurile n-or să stea mereu aşa. Sâmbătă, Manuela va trebui să ajungă din nou la Bucureşti, la control. Medicii nu exclud necesitatea unei a şaptea intervenţii chirurgicale. În cel mai fericit caz, ar fi vorba o grefă de piele. În cel mai rău, de reparaţii pe fondul unor noi complicaţii. E obişnuită cu veştile rele. La externare cântărea doar 30 de kilograme Din noiembrie 2016, de când l-a adus pe lume pe Ayan, la Spitalul Judeţean din Piteşti, a avut doar de pătimit. "Cezarania am făcut-o într-o sâmbătă. Era a doua pentru mine, pentru că şi băiatul cel mare a venit la fel pe lume. Ceva s-a întâmplat în sâmbăta aia, pentru că am început să mă simt rău. După ce m-au mutat de la ATI, pe secţia Maternitate, pentru că venise o urgenţă, am rămas nesupravegheată. Burta mi se întărise şi începuse să se umfle. Medicul la care am făcut Cezariana (n.r. - Dr. Marcel Buzatu) mi-a zis că e normal. Am stat aşa până luni dimineaţă, când am fost preluată la ATI, după ce soţul şi soacra mea m-au găsit înţepenită. În tot timpu ăsta eu n-am primit oxigen. Mi-amintesc că tot leşinam şi o asistentă învăţase o altă pacientă, colegă de salon, să mă stropească şi să mă ventileze cu o coală de hărtie. Când m-au văzut învineţită, mi-au făcut un computer tomograf. Utereul meu era plin de sânge, pentru că la cezariană doctorul îmi atinsese două vase de sânge. Am aflat ulterior, când m-au redeschis. Doctoriţa de la Terapie Intensivă a rămas uimită. Mi-a zis că în toată experienţa dumneaei n-a avut un pacient căruia să nu i se poată măsura hemoglobina. Nu avea ce să mai măsoare. Sângele meu era în uter. Luni, marţi şi joi m-au deschis din nou, a doua, a treia şi a patra operaţie după Cezariană. După 10 zile la Terapie Intensivă, m-au dat din nou pe Maternitate. Doctorul (nr. Buzatu) n-a venit nici măcar o dată să mă vadă nechemat. L-a interesat, cu aproximaţie, deloc!”, povesteşte, pentru Adevărul, femeia. Cănd a ieşit din spital avea un pic peste 30 de kilograme. Nu ştia ce avea s-o mai aştepte. „Acasă, alte probleme. Burta a început să mi se deschidă, pe o lungime de 15 cm şi să supureze. Mi se vedeau maţele... Nu ştiam unde să mă duc”, mai spune Manuela. În marie 2017 a trecut prin cea de-a cincea intervenţie chirurgicală, la un spital privat din Piteşti. „M-am simţit foarte bine la externare şi un pic după, până când pereţii abdominali au cedat. Fiind deschişi de atâtea ori, muşchii mei abdominali n-au rezistat. Am făcut eventraţie. Burta mi s-a umflat din nou. Eram ca în luna a şaptea. Iar nu ştiam unde să mă mai duc”, povesteşte femeia. „Te-au trimis să mori la noi pe masă” „I-am trimis un mesaj pe messenger chiar domnului Florian Bodog, ministrul Sănătăţii. I-am explicat ce s-a întâmplat, n-am dat numele medicilor care m-au operat, pentru că nu asta mă interesa, ci doar să mă călăuzească unde să mă duc, pentru că nu mai aveam încredere în medici. Mi-a spus că se va interesa... În august, când m-am dus la Fundeni, să văd măcar dacă am probleme de coagulare (probleme pe care nu le am, ţin să menţionez, deşi am fost acuzată şi de asta), medicul care m-a văzut mi-a zis clar: pe dumneata te-au trimis să mori la noi pe masă. Atunci am aflat că am nevoie de câteva zeci de mii de euro, ca să mă opereze un doctor bun. Eu nu sunt din aia să-şi plângă de milă, dar atunci am plâns. Mi-au spus direct: «Du-te şi caută-ţi un chirurg şi dacă nu găseşti şi nu găseşti, vino înapoi la noi că vedem...»”, spune Manuela. „Sincer vă spun, puţeam a hoit!” A ajuns, în cele din urmă la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti. În septembrie, anul acesta, a fost operată din nou. „A şasea oară. Mi-au pus plasă abdominală. Mi-au cusut muşchii abdominali... O săptămână a stat închisă rana, după care a început din nou să se deschidă. Doctorul care m-a operat mi-a spus: corpul tău respinge plasa. Rana era plină de puroi. Sincer vă spun, puţeam a hoit!”, mărturiseşte femeia. De la Bucureşti a ajuns înapoi la Piteşti, la Spitalul Militar. Prea multe speranţe n-a primit de aici. Şi-a procurat singură nişte plasturi performanţi, cu ioni de argint. „M-au ajutat mult, pentru că rana dădea semne că se închide”, spune femeia. A luat legătura cu firma producătoare, pentru a se interesa şi de alte soluţii. Aşa a aflat de existenţa unui aparat cu vacuum. „E un aparat care videază plaga, un aparat care funcţionează cu nişte bureţei cu ioni de argint - care curăţă şi creează şi o zonă tampon între mediul extern şi rană şi un dren. Un aparat de 30cm/30cm, cu un motoraş, care trage întruna, care stimulează circulaţia sanguină şi reepitelizarea... Am aflat ulterior că acest aparat există şi la noi la Spitalul Judeţean, însă nimeni nu m-a trimis şi nu mi-a zis de el. A trebuit ca eu, un neica nimeni, să descopăr singură soluţia. A trebuit să dau din coate ca să mi-l procur. M-am descurcat, ca la români, cum am putut. În momentul de faţă, pacienta este urmărită de un medic de la Spitalul Floreasca din Bucureşti. „De la Minister, au vorbit acolo şi m-a preluat cineva. Tratamentul pe care îl urmez acum constă în schimbarea bureţeilor. Următoarea prezentare la doctor e sâmbătă”, spune femeia. Deşi această ultimă terapie a ajutat-o cel mai mult, medicii sunt în continuare rezervaţi cu privire la acceptarea de către organismul femeii a plasei montate în interior. „Deşi cu plasa asta am făcut aurues şi alte infecţii de care am scăpat între timp, mi-au spus că le este teamă să o scoată, ca să nu creeze o altă leziune”, mai spune femeia în cazul căreia medicii nu exclud necesitatea unei alte intervenţii chirurgicale. Manuela nu a depus, până acum, nicio plângere: nici împotriva medicului care i-a făcut cezariana (numele medicului Marcel Buzatu figurează - ca a doua mână- şi într-o sesizare de malpraxis din 2013), nici împotriva spitalului.

Citeste mai mult: adev.ro/p08c27

Ce spun eu pt voi fetele
De Vali pe 04 Decembrie 2017

Buzatu este un medic care consumă alcool în timpul serviciului.Ar fi bine sa fiti atente cînd decideți să-i încredințați viata voastră și a viitorului bebeluș.

Dr buzatu
De Sirbulaura pe 22 Octombrie 2017

Nu recomand acest doctor mutileste femeile si vrea si banii multi o experienta foarte neplacuta cu el

dr. buzatu
De Gabriela pe 06 Octombrie 2017

Nu stiu cum s-a comportat cu voi dar eu nici dupa aproape doi ani de zile nu mi-am revenit din experienta traumatizanta pe care am avut-o cu acest ...cu siguranta nu pot sa-l numesc nici medic dar in nici un caz OM....Am pierdut o sarcina in 4 luni si nici nu a clipit cand mi-a facut ecografia (la care eu si sotul meu ne asteptam sa ne spuna sexul copilului) si mi-a spus "aaa e mort luni sa vii sa-l scoatem"....dupa un wk de cosmar m-am dus la spital la el si mi-a facut un chiuretaj fara macar sa imi faca anestezie generala (va reamintesc eram in 4 luni)....deci aveti grija pe mana cui mergeti...cu siguranta nu a lui

Nu recomand
De Anda pe 17 Iulie 2017

Eu nu am fost multumita de vocabularul domnului doctor si de faptul ca mi-a spus clar pretul la spital, ca la piata.

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.