Supa de conopida cu emmentaler

Ingrediente

1 conopida medie

1 cana Emmentaler Delaco razuit

1 usturoi intreg

1/2 lingura ulei de masline

1 lingura unt

1/4 telina

1 ceapa alba

1 morcov dat pe razatoare

sare, piper

cimbru

1 lingura faina

1/3 cana vin alb

1/2 cana apa

2 cani supa de legume

1 frunza dafin

patrunjel

bacon prajit

Supa-conopida-emmentaler

Mod de preparare

Azi va aratam cum sa pregatiti o delicioasa supa crema pentru copii, cu emmentaler Delaco. Pentru inceput taie conopida si pune bucatile intr-o tava cu ulei de masline, sare si piper. Taie capatul usturoiului, presara sare si piper si putin ulei si inveleste-l intr-o folie de aluminiu.

Pune usturoiul si conopida la cuptor, 15-20 minute (conopida), si 25-30 minute (usturoi).

Intre timp topeste untul intr-o cratita si caleste ceapa, telina si morcovul 10 minute, condimenteaza si adauga faina.

Adauga apoi vinul, pe care il lasi sa scada cateva minute si adaugi apa si supa de legume si frunza de dafin. Lasa totul la fiert pentru 10 minute.

Scoate conopida si usturoiul din cuptor, adauga-le in cratita si mai fierbe 10 minute.

Adauga supa in blender alaturi de toata cantitatea de Emmentaler, paseaza pana devine cremoasa si e numai buna de servit!

Pofta mare!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delaco Branza Supa crema

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul