Urmareste-ne:

Snitel de Pui cu cascaval Delaco Sofia

Pentru 4 portii

Ingrediente

4 felii de piept de pui

4 felii de sunca

4 felii de cascaval Delaco Sofia, groase de 5 mm

1 ou

o ceasca de faina

o cana de fulgi de porumb zdobiti

Snitel-pui-cascaval-Sofia

Mod de preparare

Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare a clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.

Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.

Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.

Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele parti.

Le poti servi cu garnitura de legume sau salata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delaco Cascaval sofia Alimentatie copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul