Salata de sfecla cu piept de pui si cascaval Delaco Sofia

Ingrediente

6 felii piept de pui

4 sfecle rosii mijlocii fierte sau coapte, decojite

1 mar verde

6-8 morcovi mici

150 g cascaval Delaco Sofia

1 lamaie mare

1 lingura de hrean ras cu smantana

o lingura de ulei

sare si piper macinat

Salata-sfecla-piept-pui-cascaval-Sofia

Mod de preparare

Aceasta salata este foarte satioasa si o sa le placa cu siguranta celor mici. 

Pieptul de pui se pune la inabusit cu o lingura de ulei si o jumatate de ceasca de apa, pana se fragezeste si se rumeneste usor. Cand e gata, il scoti pe o farfurie si il lasi sa se raceasca.

Apoi tai cubulete mici pieptul de pui, sfecla, cascavalul, morcovii si marul curatat de coaja si le amesteci intr-un bol. Condimentezi si adaugi zeama de lamaie dupa gust.

Pofta buna!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delaco Cascaval sofia Salata cu piept de pui

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul