Piure de spanac cu Miez de Lapte

| | Modificat: 2013-04-03 00:00:00

Ingrediente

1 kg spanac

250 ml lapte

2 linguri faina

50 ml ulei

4 catei usturoi

sare

1 ou de persoana

Delaco Miez de Lapte

Piure-spanac-Miez-Lapte

Mod de preparare

Pentru ca cei mici sa creasca voinici si sanatosi le-am pregatit o reteta de spanac cu Miez de Lapte foarte gustoasa.

Pentru a o pregati, spala intai spanacul in mai multe ape, curata cotoarele, apoi pune-l la fiert in apa cu sare. Cand a fiert, strecoara-l si toaca-l marunt cu un cutit (se poate toca si cu masina de tocat sau robot).

Curata usturoiul si piseaza-l. Incinge 50 ml ulei, la care adaugi 2 linguri faina si 2 catei usturoi pisat, apoi pune si spanacul tocat. Amesteca si adauga 250 ml lapte, sare dupa gust si restul de usturoi pisat ramas. Lasa sa dea in cateva clocote pana piureul se ingroasa putin si apoi ia-l de pe foc.

Piureul de spanac se serveste cu ou prajit alaturi de gustoasa brazica Miez de Lapte de la Delaco. Este un adevarat deliciu pe care copii tai il vor adora!

Pofta buna!

Sursa retetei: delaco.ro/piure-de-spanac-cu-miez-de-lapte.

Taguri Delaco Miez de lapte Retete spanac

Citeste si despre

Articole de la parteneri