Norisori din oua

| | Modificat: 2013-03-06 22:04:23

Ingrediente

2 oua

1 lingura chives tocate

1 lingura patrunjel tocat

2 felii de bacon tocat

2 linguri Delaco Emmentaler razuit

sare, piper

Norisori-oua

Mod de preparare

Daca micutii tai s-au saturat de clasicele oua ochiuri sau oua fierte la micul dejun, avem solutia ideala pentru a-i cuceri.

Incepe reteta prin separarea albusurilor de galbenusuri.

Bate albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adauga baconul, emmentalerul, ceapa si patrunjelul si asezoneaza cu sare si piper.

Tapeteza o tava cu hartie de copt si formeaza doua gramajoare din albusurile batute spuma, in mijlocul carora faci doua gauri.

Coace albusurile la 200 C, pentru aprox 3-5 minute, adauga apoi galbenusurile in centru si lasa-le la cuptor pentru inca 3 minute. Pentru un plus de savoare poti adauga peste galbenus putin emmentaler razuit pentru gratinare.

Taguri Delaco Branza Mic dejun

Articole recomandate

Citeste si despre