Cartofi la cuptor cu cascaval Delaco Sofia

Pentru 4 portii

Ingrediente

1 kg de cartofi mici

piper alb proaspat rasnit

40 g unt topit

100 g cascaval Delaco Sofia

2 oua

375 ml smantana

40 g unt maruntit

4 ciuperci champinions mari

1 lingurita de patrunjel verde tocat

1 lingurita de oregano

Cartofi-cuptor-cascaval-Sofia

Mod de preparare

Cartofii cu cascaval Sofia la cuptor sunt foarte gustosi iar celor mici o sa le placa la nebunie!

Trebuie doar sa cureti cartofii si ciupercile, le tai rondele si le condimentezi cu sare, piper si oregano.

Ungi apoi o tava cu unt si asezi in ea intai un strat de cartofi, apoi un rand de cascaval ras si la sfarsit ciupercile.

Cascavalul ramas il amesteci cu ouala si cu smantana, pe care le torni peste compozitia din tava.

Totul se pune la cuptor pentru 40 de minute, la temperatura de  180 °C.

Cand s-a rumenit frumos, se scoate de la cuptor, se presara pe deasupra abundent patrunjelul tocat si se serveste cu drag nazdravanilor.

Pofta buna!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delaco Cascaval sofia Alimentatie copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul