Urmareste-ne:

Cartofi gratinati cu branza si smantana

Ingrediente

1 kg cartofi

o cutie de branzica si smantana Ceva fin

150 g cascaval Sofia

o legatura de marar

sare (dupa gust)

piper (dupa gust)

Cartofi-gratinati-branza-smantana

Mod de preparare

Cartofii gratinati cu crema de branza Ceva fin si cascaval Sofia sunt un deliciu pentru intreaga familie! Trebuie sa-i incerci!

Intai curata cartofii de coaja, spala-i bine si taie-i felii. Presara peste ei putina sare si piper, aseaza-i intr-un vas de yena si pune-i la cuptorul incalzit in prealabil.

Cartofii se lasa 30-35 de minute la 175 de grade. Dupa primele 20 de minute, intoarce cartofii pe cealalta parte pentru a se coace uniform. Apoi mai lasa-i la cuptor 10-15 minute.

Intre timp, amesteca branzica cu smantana Ceva fin, cascavalul ras Sofia si mararul rupt in bucatele mici. Imediat ce cartofii sunt gata, toarna compozitia aceasta peste ei avand grija ca amestecul sa acopere uniform cartofii.

Dupa ce ai turnat compozitia, mai lasa cartofii la cuptor timp de 7-12 minute, pana cand se topeste cascavalul si capata o nuanta aurie.

Serviti cartofii calzi alaturi de o  salata verde proaspata sau salata de rosii.

Pofta buna!

Sursa reteta: delaco.ro/cartofi-gratinati-cu-branzica-si-smantana.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delaco Crema de branza Cascaval sofia

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul