Crema de branza, un deliciu sanatos pentru mamici si copii

/ / Modificat: 2014-01-22
Crema de branza, un deliciu sanatos pentru mamici si copii

De cele mai multe ori este greu sa gasim gustari sanatoase pentu copii. Majoritatea alimentelor delicioase sunt procesate si contin o multime de aditivi, zaharuri, grasimi sau coloranti. 

Spre exemplu, untul este delicios intins pe o felie de paine proaspata si servit cu miere sau dulceata. Dar daca este sa ne uitam la continutul de grasime pe care il are, nu o sa ne placa ceea ce vedem. La branza topita nu mai vorbim de gustul tentant, dar nu este chiar cea mai sanatoasa optiune.

Mamicilor care isi doresc o reteta usoara sau vor sa pregateasca aperitive sanatoase si delicioase pentru copii le recomandam sa incerce crema de branza Ceva Fin de la Delaco. Acum gasim acest deliciu sanatos si in "hainute" vesel colorate, usor de manevrat.

Crema de branza Ceva Fin este proaspata, in intregime naturala, cu doar 29% grasime, intr-o forma numai buna pentru orice gustari am avea in minte. Fiecare cub contine 45% branza proaspata de vaci si 35% smantana.

Cuburile individuale de crema de branza sunt tartinabile si pot fi frumos portionate pentru aperitive ingenioase. De asemenea, cu ajutorul blenderului si al fructelor proaspete, putem descoperi o multime de deserturi cremoase si delicioase. Nicio problema daca nu avem timp pentru niciuna dintre aceste variante. Trebuie doar sa nu uitam dimineata sa punem o cutie de cuburi de branza in poseta sau in ghiozdan, cativa biscuiti si gustarea e rezolvata.

Gustul intens de lapte si textura fina a cremei de branza sunt ingredientele care transforma curiosii in fani. Fii curios, incearca! Si te asteptam cu drag in clubul fanilor de branza: www.fanbranza.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delaco Crema de branza

Articole recomandate

Citeste si despre