• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri de:
muzica

Sweet Media - Cursuri de canto, pian pentru copii - Bucuresti

SWEET MEDIA este prima si singura Casa de Productie all-in-one din Romania destinata exclusiv copiilor, care acopera tot procesul transformarii celor mici in VEDETE:

Scoala de Muzica pentru Copii (cursuri de canto / cursuri de pian in grup sau individual)

Productie audio/video (creare piesa, inregistrare, mixing, mastering,...

SWEET MEDIA este prima si singura Casa de Productie all-in-one din Romania destinata exclusiv copiilor, care acopera tot procesul transformarii celor mici in VEDETE:

Scoala de Muzica pentru Copii (cursuri de canto / cursuri de pian in grup sau individual)

Productie audio/video (creare piesa, inregistrare, mixing, mastering, filmare clip, montaj)

Photo-Shooting (sedinte foto profi indoor/outdoor)

Management artistic (consiliere in materie de nume, styling, atitudine, promovare, etc.)

Echipa Sweet Media este formata din muzicieni cu experienta care au colaborat si performat alaturi de numerosi artisti celebri din showbiz-ul romanesc.

Preturile sunt accesibile, pachetul standard find 100 Lei/Luna insa puteti opta si pentru alte pachete pe care le puteti vedea accesand urmatorul link: http://www.sweetmedia.ro/scoala-de-muzica-pentru-copii .

Va asteptam cu drag la cursurile noastre!

programul se stabileste in functie de disponibilitatea parintilor si a copiilor;

doar curaj;

100 Lei/Luna;

profesor de canto, profesor de pian;

spatiu de asteptare pentru parinti, studio de inregistrari, studio foto/video;

Opinii utilizatori

Contact Sweet Media - Cursuri de canto, pian pentru copii - Bucuresti

Adresa

Bulevardul Constantin Brancoveanu, 2, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Metrou Constantin Brancoveanu, Zona Oraselul Copiilor
Telefon 0723.644.490
Site www.sweetmedia.ro
Email info@sweetmedia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.