Inlocuirea vaccinului antigripal injectabil cu oscilococcinum

Intrebare:

- Spuneti-mi va rog, daca pentru un copil de 6 ani si 9 luni pot inlocui vaccinul antigripal injectabil cu oscilococcinum si de ce. Va multumesc.

Raspuns:

Desigur, copiii sunt si asa supusi unui numar exagerat de mare de vaccinuri obligatorii si nu este cazul sa-i mai bombardati sistemul imun cu altele.
 


Oscillococinum in scop de prevenire a gripei (umane si aviare) se administreaza o doza pe saptamana, la distanta de mese.

vaccinare_copii

Faceti o economie daca prin "o doza" intelegeti o jumatate de tub. In homeopatie nu conteaza cantitatea remediului.Oscillo prezinta multe avantaje fata de vaccin (pricipalele: scade nu numai riscul gripei umane, ci si aviare; scade intr-o anumita masura riscul infectiilor respiratorii in general; se administreaza pe cale orala si nu prin intepare) dar si un inconvenient: durata de actiune este mult mai mica decat a vaccinului.Obisnuiesc sa recomand pacientilor mei o priza saptamanala de Oscillo. Mai multe detalii gasiti in articolul lunii de pe pagina mea electronica.Sanatate va doreste,

dr. Mihnea DRAGOMIR
specialist in medicina familiei

www.doctordragomir.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vaccinare copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul