NOU! Editura Media Service Zawada lanseaza albumul si abtibildurile Ben 10!

/ / Modificat: 2012-11-09
NOU! Editura Media Service Zawada lanseaza albumul si abtibildurile Ben 10!

Editura Media Service Zawada aduce pe piata din Romania albumul si abtibildurile Ben 10 pentru copiii cu varste intre 5-10 ani, fani ai desenelor animate Ben 10.

Copiii trebuie sa colectioneze abtibildurile cu eroul lor preferat si sa le lipeasca in albumul Ben 10. Daca gasesc dubluri, pot sa faca schimb cu prietenii sau colegii de scoala.

De asemenea, copiii pot participa la concursul cu superpremii  din albumul Ben 10. Participantii la concurs au misiunea sa gaseasca abtibildurile cu bunicul Max, avand astfel sansa sa castige unul dintre urmatoarele jucarii oferite de Toymania: masini Lamborghini (2 premii) si avioane cu telecomanda (4 premii).

Albumul si abtibildurile Ben 10 au fost puse in vanzare la toate chioscurile de presa. Pretul albumului este 5.90 lei, iar pretul unui pliculet cu abtibilduri este 2 lei.

Media Service Zawada editeaza  publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei. Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani. 

Aflati mai multe pe www.msz.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre