Temele pentru acasa se fac mai usor, mai inteligent si mai distractiv

/ / Modificat: 2019-11-22
Temele pentru acasa se fac mai usor, mai inteligent si mai distractiv

Problema temelor pentru acasa prea “stufoase” este de mare actualitate. Copiii au din ce in ce mai putin timp liber si e greu sa il imparti smart si eficient atunci cand de la o zi la alta parca primesc tot mai mult de lucru acasa, in ciuda teoriilor care spun ca volumul acestora ar trebui sa fie mai mic.

Rezolvarea temelor pentru acasa poate fi de acum mai simpla si mai rapida. Cand ai o problema care iti da batai de cap, indiferent de materie, ai acum o cale de a cere ajutor si de a obtine rapid o rezolvare, in timp ce te ocupi de materiile si exercitiile pe care le poti face de uul singur. Gata cu problemele imposibil de rezolvat, cu temele nefacute sau cu pauzele pierdute la scoala pentru a copia de la colegi tema pe care nu ai stiut sa o faci acasa.

Parinti si copii, de acum aveti la dispozitie o platforma care va rezolva problema temelor prea complicate pentru a putea fi facute rapid. Puteti intra oricand pe teme.anidescoala.ro si sa cereti ajutor.

Aici, oricine poate supune dezbaterii orice tema care ii da batai de cap, fie din cauza enuntului ambiguu, fie din cauza metodei care se cere a fi folosita. Nu conteaza ca e vorba de probleme pentru clasele primare, de  gimnaziu sau de liceu. In aceasta comunitate, oricine poate partaja exercitii si rezolvari pentru orice materie scolara si pentru orice nivel de studii. Aici nu este vorba despre copiatul temelor, ci despre incurajarea educatiei si aducerea laolalta a know-how-ului si experientei cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Folosirea platformei este complet gratuita, iar utilizatorii primesc puncte pentru utilizarea ei.

Raspunsurile sunt aprobate manual, astfel incat sa poata fi selectate cele mai relevante si, foarte important, cele corecte.

Ai probleme cu tema la o limba straina? Sigur se va gasi cineva care sa te ajute sa o rezolvi, dar si sa inveti ceva, in acelasi timp. Bataile de cap vin de la vreun exercitiu de gramatica la limba romana? Cei din comunitate se vor grabi sa iti ofere solutiile, iar tu ii vei putea rasplati cu puncte si trofee.

Matematica este cea mai mare problema? Stim toti ce inseamna un enunt intortocheat, poate chiar ambiguu, care iti da batai de cap cand ai de rezolvat un exercitiu sau o problema; sau cat de frustrant este pentru un parinte sa stie cat de usor se poate rezolva un exercitiu cu o metoda mai avansata, dar cat de complicata poate fi misiunea atunci cand copilul trebuie sa foloseasca o anumita metoda pe care nici nu a inteles-o prea bine la clasa.

Orice membru de pe platforma poate pune intrebari si poate oferi raspunsuri. Nimeni nu rade de nimeni, oricat de banala ar putea fi intrebarea pentru care se cere ajutor. Totul are o rezolvare si cu siguranta viata de elev si de parinte va devein ceva mai usoara in comunitatea anidescoala.ro.

Tot ce trebuie sa faci pentru a avea acces pe platrforma este sa iti creezi un cont de utilizator, iar apoi vei putea beneficia gratuit de cunostintele comunitatii si sa ii ajuti si pe altii cu ale tale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre