4 locuri gratuite la cursul de actorie MiniMe pe scena

/ / Modificat: 2011-11-28
4 locuri gratuite la cursul de actorie MiniMe pe scena

In apropierea sarbatorilor de iarna, Fundatia Nadia Comaneci ofera celor mici un cadou special: 4 locuri gratuite la cursul de actorie MiniMe pe scena.

Cursul MiniMe pe scena se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, este structurat pe parcursul a 13 sedinte de 90 de minute, de doua ori pe saptamana – in fiecare luni si miercuri de la 17.30, prima sedinta fiind programata pentru data de 5 decembrie. Cursul se desfasoara in cadrul Centrului MiniMe din Calea Grivitei, Nr. 150, Sector 1, Bucuresti.

Pentru a avea sansa de a castiga unul dintre cele 4 locuri oferite, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea: In ce an a avut loc Olimpiada de la Montreal, unde Nadia Comaneci a obtinut primul 10 din istoria gimnasticii mondiale?

Trimite raspunsul corect la adresa de e-mail office@cursuriminime.ro pana pe 1 decembrie si intri automat in concurs.  Specifica in mail si numele, prenumele si datele tale de contact (adresa de e-mail, telefon), precum si numele si varsta copilului tau.

Cei 4 castigatori vor fi anuntati telefonic sau prin email, dupa tragerea la sorti care va avea loc pe 2 decembrie. 

Cursul MiniMe pe scena isi propune sa ii ajute pe copii sa se cunoasca mai bine si sa interactioneze cu succes in grup. Sedintele cursului vor avea un caracter practic, bazandu-se pe jocuri de improvizatie, de rol, interpretare de texte (povesti, fabule, zicatori) si diferite exercitii interactive. Continutul tematic detaliat al cursului se regaseste pe www.cursuriminime.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre