Music Academy: pregatire muzicala de exceptie pentru copii

NOU! Evaluari gratuite privind aptitudinile muzicale ale copiilor la Music Academy Pipera pentru utilizatorii Copilul.ro!

Programarile se fac in limita locurilor disponibile, pana la epuizarea acestora, pentru persoanele care ne contacteaza pana pe data de 15 octombrie.

In cazul in care esti pasionat de muzica sau ai copii ce isi doresc sa desluseasca tainele instrumentelor muzicale, Academia de Muzica pentru copii cu sedii in Bucuresti si Pipera este locul ideal unde muzica poate deveni pasiune si parte din dezvoltarea si educatia copiilor.

music academy

Musicacademy.ro

Structurata pe cursuri individuale si de grup, programa Music Academy ofera cursuri instrumentale de  pian, chitara, vioara, violoncel si instrumente de suflat.

Lectiile de educatie muzicala si arte al spectacolului asigura o baza de cultura aparte si extindere a ariei de interes si de perceptie, atat de necesare copiilor in dezvoltarea lor catre lume si viata.

Pentru cei pasionati de actorie si miscare scenica, grupele de teatru sunt locul perfect in care, pe langa distractie si o preocupare sporita pentru arta si frumos, micutii isi dezvolta o serie de aptitudini speciale de care se vor putea folosi in viitor.

Cursurile de muzica se desfasoara in weekend si sunt impartite in pachete de 1 – 3 ore/zi.

Spectacolele organizate regulat in locatii inedite confera mediul ideal si atmosfera speciala in care muzica si muzicienii se simt "acasa". Recitalurile pe care le vor putea sustine in calitate de protagonisti ii vor incanta atat pe micii interpreti, cat si pe parinti si invitatii nostri.

Momentele in care sunetele muzicale se imbina intr-un mod armonios si atat de placut, iar muzica este creata practic doar de copii prin talent, pasiune si implicare proprie, sunt unice.

Sansa de a putea crea cu propriile manute si sentimente muzica merita oferita oricarui copil. Iar stradania lor alaturi de cea a parintilor si, desigur, a intregii noastre echipe de specialisti se va transforma fara indoiala intr-un plus de educatie, cultura si pasiune, atat de necesare spiritualitatii proprii in evolutia fireasca spre orice performanta isi vor dori in viitor.

Pentru detalii complete despre cursuri, locatii orar si tarife puteti vizita site-ul www.MusicAcademy.ro, trimite un mail la adresa contact@musicacademy.ro sau telefona la numarul 0766.720.490.

Lectiile structurate pe nivele sunt de pregatire astfel:

Cursurile de initiere

Isi propun sa formeze si sa dezvolte copiilor capacitati specifice de perceptie artistica, abilitati de exprimare prin limbaj specializat prin muzica, miscare, expresivitate corporala, exprimare artistica ce caracterizeaza oricare formula de prezenta scenica.

Echipa de specialisti este formata din profesori experimentati din liceele vocationale bucurestene, alaturi de mai tinerii lor colegi, studenti sau tineri absolventi ai facultatilor de profil artistic si ai Conservatorului de Muzica ce practica atat latura educationala a artei, cat si cea practica, scenica.

Se vor folosi metodele adecvate fiecarui nivel de varsta sau pregatire pentru a trezi celor mai mici dintre cursanti interesul catre arte, nevoia de frumos si mai ales libertatea de a se exprima in maniera artistica de la cea mai frageda varsta, prin practicarea nemijlocita a muzicii, dansului sau spectacolului in ansamblul sau.

Astfel se incurajeaza creativitatea, se dezvolta multiple abilitati, se formeaza deprinderi specifice si totodata sunt dezvaluite elemente ale limbajelor specifice artelor pe care le-au ales initial parintii lor si in final ei insisi.

Cursurile pentru avansati

Se adreseaza copiilor de varste mai mari si celor care au dobandit competentele necesare unei baze firesti a exprimarii artistice.

La acest nivel, imbinarea pregatirii individuale cu cea de grup isi propune stimularea unui spirit de competitivitate bazat exclusiv pe performanta si dublat de propriile inclinatii individuale. Tinerii cursanti isi pot contura astfel aspiratiile, pasiunea si cretivitatea in acele segmente ale artei interpretative in care se regasesc cel mai bine si unde talentul nativ dublat de perseverenta le permit cel mai bine afirmarea.

Este momentul in care cursantii incep sa se familiarizeze cu scena, sustinand mici spectacole pentru care s-au pregatit impreuna cu echipa de profesionisti ce colaboreaza la reusita instruirii lor artistice.

Cursurile de specializare

Este un moment de cristalizare a cunostintelor si deprinderilor acumulate in perioadele anterioare, care poate conduce la definirea unui viitor artist sau  la cea a unui om de cultura inzestrat cu instrumentele necesare unei vieti imbogatite prin latura sa spirituala, sprijinita si infrumusetata de latura esteticului practicat si inteles deopotriva.

Aflati la varsta marilor decizii in fata optiunilor profesionale, adolescentii si parintii lor vor avea ocazia sa-si contureze optiunile si sa-si urmeze vocatia, fie  intr-o cariera artistica deosebita, fie  pe orice alt drum profesional, dublat insa de o valoroasa achizitie culturala.

Master class

Activitate adresata tinerilor muzicieni formati, aflati in fata performantei interpretative, cursurile de master-class beneficiaza de suportul concret al colaboratorilor nostri din tara si din strainatate, interpreti si profesori la presigioase institutii europene, care vor ghida – in mod deosebit in perioada vacantelor scolare – performanta ceruta astazi la nivel international. Aceste cursuri se doresc a fi treapta  indispensabila, care sa permita debutul unei cariere artistice si reusita in concursurile din tara si din afara ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul