Pregateste-l pe micutul tau pentru scoala cu pantofi Marelbo

/ / Modificat: 2015-09-09
Pregateste-l pe micutul tau pentru scoala cu pantofi Marelbo

Noul an scolar bate la usa, iar asta inseamna in mod automat si cateva achizitii noi pentru prichindel. Pe langa rechizite, e necesar sa-l pregatim pe micut de gradinita sau de scoala si din punct de vedere vestimentar, iar la Marelbo gasim tot ce avem nevoie in materie de incaltaminte pentru copii.

Marelbo_incaltaminte_copii

Copilul tau merita tot ce-i mai bun, iar asta inseamna si incaltari de calitate, din materiale care sa-i lase pielea sa respire vara si sa-i tina bine de cald iarna. Pantofii din piele naturala de la Marelbo respecta anatomia piciorului copiilor, astfel ca nu il vor incomoda si nu-i vor face bataturi. Sunt extrem de comozi si ii vor da libertatea de miscare pentru a explora si a cunoaste lumea.

Marelbo_balerini_copii

Cu siguranta pantofii pe care i-a purtat toamna trecuta nu i se mai potrivesc, deoarece copii cresc intr-un ritm galopant si au nevoie mereu de haine si incaltari noi, pe noua lor masura. Tocmai pentru ca incaltarile ii vor ramane mici pana sezonul viitor, va trebui sa cumperi foarte des altele noi. Si la acest capitol iti vine in ajutor deoarece aici vei gasi incaltaminte pentru copii la preturi de producator, astfel ca vei face economii consistente, insa fara sa faci rabat de la calitate.

magazin_Marelbo

Ai o multime de modele la dispozitie si cu siguranta micutul tau ii va adora. De la balerini pana la cizmulite pentru mica ta printesa, dar si pantofi si ghete pentru nazdravanul tau. Totodata, aici vei gasi si pantofi pentru ocazii speciale atat pentru baieti, cat si pentru fete.

Fiecare model este disponibil in mai multe culori, iar micutii vor avea posibilitatea sa-si aleaga culoarea preferata. Pentru orele de sport, copiii au nevoie de incaltaminte speciala, iar la Marelbo vei avea la dispozitie numeroase modele si din aceasta arie pentru micul tau campion.

Poti gasi un magazin Marelbo in majoritatea oraselor din tara, insa poti foarte bine sa economisesti timpul comandand perechea care va place tie si micutului tau chiar de pe site-ul Marelbo. Coletul va sosi in maxim 24 de ore direct la tine acasa, iar plata se face ramburs, odata cu primirea comenzii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte copii

Articole recomandate

Citeste si despre