Vopseaua cu efect de tabla de scris, stimulent pentru creativitatea copilului

/ / Modificat: 2017-09-04
Vopseaua cu efect de tabla de scris, stimulent pentru creativitatea copilului

Vopseaua cu efect de tabla neagra de scris, pe care se poate scrie cu creta si sterge cu buretele, se dovedeste a fi nu doar un moft sau un trend trecator, ci o idee minunata pentru designul interior. Si, deloc surprinzator, este foarte indragita de catre cei mici.

Ce ar face un copil mai fericit decat sa aiba un perete in camera pe care sa poate desena in voie? (Fara sa intre in bucluc!) Vopseaua cu efect de tabla de scris e o solutie isteata si la indemana pentru a stimula creativitatea copilului tau. Vopseste un intreg perete, o usa sau orice iti trece prin minte si lasa imaginatia sa fie limita!

Un perete intreg care tine loc de tabla de scris le dezvolta copiilor spontaneitatea si creativitatea. Dar iata mai jos o lista de idei si modalitati in care poate fi folosita vopseaua cu efect de tabla de scris, in casa ta:

Peretele creativitatii in camera copilului

Cea mai frecventa utilizare a produsului este in camerele copiilor, cu scopul de a-i stimula pe cei mici sa dea frau liber imaginatiei prin desene ce pot fi sterse ulterior doar cu un burete umezit.

Loc de declaratii si mesaje pentru cupluri

Cuplu_declaratie

Intrebuintare... romantica i se poate gasi in incaperile de dormit: partenerii isi pot transmite mesaje de dragoste, in defavoarea tehnologiilor moderne.

Retetarul din bucatarie

Deko_bucatarie

O alta intrebuintare, mai utila, este in bucatarie. Peretele pe care s-a aplicat vopseaua cu efect de creta poate fi sprijin gospodinelor incepatoare prin afisarea retetelor inainte de a incepe gatitul.

Cum se foloseste vopseaua cu efect de tabla de scris?

Produsul se foloseste pentru a transforma o suprafata interioara de perete in tabla neagra de scris. Pelicula neagra, ultra-lavabila, mata poate fi obtinuta pe zidarie, beton, tencuiala sau ipsos, care au fost vopsite sau nu in prealabil. DEKO Creative Effect, de la Policolor, este produsul profesional, dar extrem de usor de aplicat in locuinte, birouri, gradinite si horeca (cafenele, hoteluri sau restaurante).

DEKO_Blackboard

DEKO Creative Effect, vopsea cu efect de tabla de scris, 100% acrilica,se poate utiliza pentru a transforma orice suprafata interioara de perete in tabla de scris de culoare neagra, rezistenta la scrierea cu creta si la stergere repetata cu buretele ud.

Produsul are o acoperire foarte buna, inclusiv pe pereti deja colorati si se poate aplica cu pensula ori trafaletul. Elementele caracteristice pentru DEKO Prefessional Creative Effect sunt rezistenta la spalare, aplicabilitatea usoara, aderenta foarte buna la suport, puterea de acoperire clasa 1 si rezistenta foarte buna la zgarieturi. Vopseaua este disponibila in varianta gata colorata, negru si este ambalata in galeti de 1,25 L. Cu o galeata se pot acoperi cca 5mp de perete, in doua straturi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Camera copii Amenajare camera copii Decorare camera copii

Articole recomandate

Citeste si despre