O calatorie magica prin universul baloanelor de sapun

Va mai aduceti aminte de baloanele de sapun de pe vremea cand eram copii? 

Ce incantati eram sa urmarim cu privirea balonasele colorate care se inaltau deasupra capetelor noastre! Era indeajuns un pai si o solutie de apa cu sapun si ne simteam ca si cum am fi magicieni adevarati. Ati vrea sa retraiti acele momente din copilarie? O, nu ... departe de noi gandul sa va sugeram sa cautati un pai pentru asta! 

baloane_sapun

Avem o idee mai buna: Ce ar fi sa includeti un spectacol cu baloane de sapun in petrecerea dumneavoastra?

Spectacolul "Bubble Adventure" va conduce publicul intr-o calatorie magica prin universul baloanelor de sapun unde acestea prind viata prin atingerea magica a maestrilor Suzi si Dodo. 

baloane_sapun2

Veti vedea baloane mici, baloane mari, balonase minuscule, baloane uriase, balonase intr-un balon, baloane de sapun umplute cu ceata, balonase - farfurii zburatoare, balonase - omida si chiar si un balon de sapun patrat. 

bubbles2

Publicul va avea ocazia sa interactioneze cu balonasele buclucase si toti copii vor calatori in interiorul baloanelor de sapun gigantice.  

Detalii gasiti pe paginile www.bubble-show.ro si www.magicianulcomicus.ro sau la telefon 0721.687.680. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Petrecere copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul