6 melodii Disney pentru joaca sau sportul alaturi de copii

/ / Modificat: 2014-08-11
6 melodii Disney pentru joaca sau sportul alaturi de copii

Desenele animate iesite de sub bagheta magica a lui Walt Disney vor fi mereu de actualitate. Asa se face ca un numar impresionant de prichindei, dar si de adulti le urmaresc cu drag si astazi si se lasa furati de povestea si inocenta personajelor. Daca vrei sa te cufunzi pe deplin in lumea Disney, nu refuza placerea cantecelor minunate pe care desenele animate ti le propun tie si copiilor tai!

Cu siguranta le-ai remarcat daca ai urmarit versiunile originale, in limba engleza, ale desenelor animate Disney. Vesele, pline de viata si de optimism, aceste cantece nu doar ca te fac sa calatoresti in timp, in anii propriei copilarii, dar iti ofera si cheful de a te manifesta intocmai ca atunci, cand resursele tale de energie pareau inepuizabile.

De aceea, iti poti face propria selectie de melodii Disney din multitudinea disponibile de care te poti folosi oricand vrei sa te binedispui si sa te transformi in companionul de joaca sau de activitati sportive al micutilor tai. Iata o selectie de sase melodii Disney excelente pentru sportul sau joaca alaturi de copii.

The Bare Necessities - Cartea Junglei

Acest cantec, atat de popular si de ingragit in lumea intreaga, te va contamina instant cu buna dispozitie si chef de viata! Copiii sigur il stiu deja si se vor bucura din nou sa il asculte, incigand un dans frenetic oriunde v-ati afla: acasa, la iarba verde, in vizita la bunici... Imbina placutul cu utilul si motiveaza-ti micutii sa urce voios pe munte, insotiti de acordurile vesele ale inconfundabilului "The Bare Necessities", colorat de vocea aspra a ursului Baloo.

Everybody Wants to Be a Cat - Pisicile Aristocrate

Versiunea originala a desenelor animate "Pisicile Aristocrate" este ticsita cu melodii cu parfum retro, unul dintre cele mai antrenante fiind "Everybody Wants to Be a Cat", cu ale sale ritmuri jazz. Melodia este disponibila intr-o puzderie de versiuni, insa doar cea originala iti ofera senzatia unei calatorii in timp, taman in perioada in care Walt Disney gandea povestea simpaticelor pisici artisocrate.

 

Be Our Guest - Frumoasa si Bestia

Starneste apetitul micutilor tai cu ajutorul altei melodii clasice Disney, "Be Our Guest", din versiunea animata a povestii "Frumoasa si Bestia"! De altfel, intreaga experienta se poate dovedi una educativa, intrucat iti ofera sansa de a le imbunatati cunostintele de limba engleza micutilor tai, in special cand vine vorba despre tacamuri, vesela si preparate culinare. Transforma lectia de limba engleza intr-o adevarata joaca, iar copiii vor asimila noul vocabular mai repede decat ti-ai fi putut imagina!

 

Cruella De Vil - 101 Dalmatieni

Una dintre melodiile incantatoare din "101 Dalmatieni" este perfecta pentru prinselea - pentru simplul motiv ca aduce in prim-plan un personaj de temut, Cruella De Vil, de care micutii sa "fuga" dupa pofta inimii! Si in acest caz, iti poti ajuta prichindeii sa inteleaga versurile melodiei si crea in jurul lor contextul perfect pentru vizionarea intregului film, acum ca micutii sunt pregatiti sa se alieze impotriva Cruellei si sa fie de partea adorabililor catelusi rapiti.

I Wanna Be Like You - Cartea Junglei

"I Wanna Be Like You" este un alt cantec de notoritate din repertoriul Disney, ce a depasit de mult granitele desenului animat care l-a facut faimos. Include-l in selectia facuta pentru orice jocuri si activitati sportive le-ai propune copiilor tai si le vei spori imediat energia debordanta, in asa masura incat nu va trece mult timp pana sa li te alaturi!

Under the Sea - Mica Sirena

Un cantec de vara, ce aminteste de vacanta, soare, umbrelute si valuri, totul impachetat in ritmuri hawaiene! "Under the Sea" este o incantare pentru cei mici si cei mari si, intocmai datorita liniei sale melodice relaxate, este perfect ca fundal pentru orice activitati din vacanta de vara, mai ales cand acestea se desfasoara pe nisip, la malul marii!

Tu cum iti antrenezi copiii la joaca? Si care sunt melodiile lor preferate din desenele animate Disney? Spune-ne povestea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desene animate disney Joaca copii Sport copii

Articole recomandate

Citeste si despre