Cum sa ingrijim corect pielea copilului mic (3-13 ani)

/ / Modificat: 2020-07-22
Cum sa ingrijim corect pielea copilului mic (3-13 ani)

Pielea bebelusului este cu circa 30% mai subtire decat pielea adultului, deoarece “golurile” dintre celulele cornoase sunt mai mari si atunci pielea celui mic se usuca mai repede. Mantua protectoare de acid transpira mai repede, iar flora si bacteriile de pe piele se dezvolta mai repede.  

Abia in jurul varstei de 7-8 ani, pielea celui mic capata functia de bariera protectoare si consistenta unui adult. In consecinta, si PH ul pielii sufera transformari, dupa varsta de 3 ani si pana la varsta de 13-14 ani, cand copilul ajunge adolescent, iar pielea ajunge la valoarea cunoscuta de 5.5. 

Tocmai de aceea, venind in intampinarea acestei nevoi specifice, Sanosan a dezvoltat gama kids, pe care o relanseaza in aceasta vara! 

Produsele isi mentin binecunoscutele ingrediente de baza, atat de benefice pentru bebelusi - extract de ulei de masline bio si proteine din lapte - si bineinteles, le evita pe cele atat de des criticate si pe care mamele au inceput sa le ocoleasca tot mai atent. Asadar, gama NU contine microplastice, SLS/SLES, parabeni, siliconi si ulei de parafina. 

 “Mai mult prin mai putin” este o misiune urmarita continuu de producatorul german, care produce Sanosan de mai bine de patru decenii.

“Distractie in siguranta” in joaca de a ingriji este cealalta promisune a celor de la Sanosan. Culoarea si aromele fructate de banana si zmeura fac din baia zilnica o atractie asteptata de cei mici! 

sanosan

Pieptanatul parului lung si incalcit va fi de astazi o problema uitata cu spray ul pentru pieptanare.

In plus, gelul de baie & sampon poate fi gasit intr-o varianta mai mare. Are 400 ml si un dozator care sa permita utilizarea lui cu economie. 

De asemenea, in familia Sanosan apare acum si lotiunea de ingrijire cu aroma de banana. 

Puteti gasi Sanosan in farmaciile si magazinele specializate pentru copii, precum si in supermarketurile sau hypermarketurile din intreaga tara. Produsele pot fi gasite si on-line, pe principalele site-uri consacrate (generaliste si pentru copii).

Mai multe informatii puteti afla aici:  https://sanosan.com.ro/

Baie buna si spor la joaca! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre