Milupa lanseaza Milujunior 3+, pentru copiii peste 3 ani

| | Modificat: 2013-11-12 05:07:39

In primii ani de viata i-ai acordat puiului tau toata atentia, pentru a fi sigura ca se dezvolta armonios. Acum ai langa tine un junior sanatos si frumos, care iti umple inima de bucurie in fiecare zi.

La varsta de 3 ani, desi deprinderile sale alimentare incep sa se apropie tot mai mult de ale tale, nu uita ca puiul tau nu este un adult in miniatura si are in continuare nevoi nutritionale diferite de ale tale. Mai ales ca este momentul in care incepe sa mearga la gradinita, motiv de mandrie, dar si de griji pentru tine. De aceea, Milupa vine in ajutorul mamicilor cu pitici de gradinita cu Milujunior 3+, lapte fortifiat pentru copiii cu varsta intre 3 si 5 ani.

milujunior

Creat pe baza unei experiente de peste 90 de ani in nutritia copilului, Milujunior 3+ contine nutrienti esentiali pentru o dezvoltare armonioasa:

  • VitaFier, complex de vitamina C si fier, ce contribuie la dezvoltarea cognitiva normala
  • Calciu si vitamina D, pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor
  • Fibre
  • Continut echilibrat de proteine
  • Un complex de nutrienti esentiali: 13 vitamine si 12 minerale

Pentru ca odata ce incepe gradinita, nu mai ai control total asupra dietei juniorului tau, specialistii de la Milupa recomanda sa ii oferi cate un pahar cu lapte acasa. Laptele fortifiat Milujunior 3+ pentru copiii de peste 3 ani este adaptat nevoilor nutritionale ale varstei si contribuie la dezvoltarea armonioasa a puiului tau.

Copiii sanatosi sunt copii fericiti!

www.milupa.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA