Prima mea enciclopedie - universul servit celor mici

/ / Modificat: 2020-01-21
Prima mea enciclopedie - universul servit celor mici

Daca exista o solutie pentru a raspunde tuturor "de ce-urilor" celor mici, intr-un mod agreabil, interactiv si captivant, aceasta solutie e "Prima mea enciclopedie" de la Editura Casa!

Prima mea enciclopedie

Este un volum impresionant, complet cartonat, cu ferestre pe fiecare pagina, iar cititorii copilul.ro o pot achizitiona cu o ​reducere de 30%​ pana la sfarsitul lunii ianuarie, urmand acest link: https://www.edituracasa.ro/prima-mea-enciclopedie.html ​ si folosind codul voucher: copilul

Prima mea enciclopedie

Enciclopedia contine 14 capitole cu tot atatea domenii de studiu si explorare: de la gradinita, scoala, oras, harti, arta si natura la istorie, planeta noastra si cosmosul care o gazduieste.

Ce putem descoperi in oras si la ce foloseste o harta? De ce exista internet? De ce pictam si care e treaba cu arta? Ce tipuri de sport exista? De cand exista oameni pe pamant? Cat de mare e spatiul cosmic? Sunt doar cateva dintre intrebarile care isi gasesc raspuns amplu si atractiv in "Prima mea enciclopedie".

Prima mea enciclopedie

Ferestrele cartonate transforma experienta cunoasterii intr-o explorare interactiva. Ca sa afli mai multe, trebuie sa deschizi ferestrele, sa urmaresti firul logic dintre suprafetele filei, sa participi activ la descoperirea cartii si a lumii.

Si nu in ultimul rand, enciclopedia este o carte frumoasa, in care poti sa „cotrobai” literalmente in cautare de informatii pretioase, insirate logic si raportate mereu la felul unui cititor mic de a intelege si a-si apropia lumea in care traieste.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre