Prima mea carte despre forme

prima_mea_carte_despre_forme"Prima mea carte despre forme" vine in completarea colectiei Eric Carle de la Cartea Copiilor, alaturi de "Prima mea carte despre numere" si "Prima mea carte despre culori", unele dintre cele mai apreciate carti ale editurii pana in prezent. Astfel, cei mici vor putea invata sa recunoasca diferitele forme din jurul lor, printre care cercul, semicercul, patratul sau semiluna.

"Copiii se confrunta adesea cu teama de necunoscut. In cartile mele incerc sa combat aceasta teama si s-o inlocuiesc cu o atitudine pozitiva. Copiii au o curiozitate instinctiva si o tendinta naturala catre creativitate. Vreau sa le arat copiilor ca a invata lucruri noi e ceva fascinant si distractiv", declara Eric Carle.

"Prima mea carte despre forme" este conceputa astfel incat copiii sa poata invata sa numeasca unele dintre cele mai obisnuite forme printr-un joc simplu si amuzant. Cartea are un design inedit: paginile sunt taiate pe jumatate, cei mici fiind invitati sa gaseasca forma din partea de sus a fiecarei pagini, cautand printre ilustratiile din partea de jos. Mai mult, "Prima mea carte despre forme" este cartonata integral si are colturile rotunjite, ceea ce o face rezistenta si sigura pentru copiii de cele mai mici varste.

Ilustratiile cartii sunt obtinute prin colaj, tehnica unica in literatura pentru copii si emblema lui Eric Carle. Hartia cu diverse modele si texturi este pictata, apoi decupata, iar fragmentele obtinute sunt combinate in diferite imagini sugestive.

Eric Carle, acum in varsta de 80 de ani, a primit numeroase distinctii si premii de-a lungul carierei sale de scriitor si ilustrator.

Cartea, recomandata copiilor intre 0 si 6 ani, este disponibila pe site-ul editurii - www.carteacopiilor.ro, la pretul de 21 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti educative prescolari Carti pentru copii Carti prescolari

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul