Decoratiuni pentru petrecerea copiilor

/ / Modificat: 2014-04-25
Decoratiuni pentru petrecerea copiilor

Decoratiunile sunt esentiale in organizarea oricarei petreceri pentru copii. Ele sunt cele care insufletesc orice incapere si reprezinta condimentul de baza pentru distractia micutilor. Copiii sunt fascinati de ele si sunt incantati sa vada atatea forme, culori si desene in jurul lor. Iata cateva decoratiuni care nu trebuie sa lipseasca de la un party al copilului tau!

Baloane personalizate

Ultima moda in organizarea de petreceri pentru copii este personalizarea decoratiunilor, dar si a torturilor sau cadourilor pentru micut. Nu ezita sa comanzi baloane colorate, in cat mai multe forme haioase pe care sa scrie mare si frumos numele copilului sau al evenimentului. Daca nu vrei sa scrie numele, poti opta pentru imprimarea chipului copilului pe ele.

Fabricademagie.ro

Ghirlande

Sunt atractia garantata a oricarei petreceri. Ghirlandele sunt ca un magnet pentru copiii care abia asteapta sa se infasoare, sa le traga si sa se joace cu ele. Alege siraguri de ghirlande care imbina mai multe culori sau fa-le manual impreuna cu micutul tau.

Va veti distra copios decupand hartii colorate si lipindu-le intre ele pana veti face un mare sirag care va fi amplasat intr-un loc strategic al locatiei pentru petrecere. Doar e capodopera voastra, merita un loc special, nu?

Articoledepetrecere.ro

Stegulete

Steguletele sunt unele dintre decoratiunile foarte cautate la petreceri. In functie de tematica poti cumpara stegulete decorative cu diverse desene sau culori care sa se potriveasca cu specificul party-ului.

Acestea pot fi folosite pentru a decora camera si pentru a lasa copiii sa se joace cu ele, dar exista si unele stegulete miniaturale care pot fi folosite pentru aperitivele servite la petrecere.

Articolepentrupetrecere.ro

Fanion sau banner

Acesta se aseamana cu o ghirlanda, insa are agatat diverse forme pe care scrie cate un mesaj in functie de tematica petrecerii. De exemplu, daca este ziua copilului scrie "La multi ani", daca este pentru o petrecere de Halloween scrie "Ne dati ori nu ne dati" sau "Craciun fericit", daca este organizata in preajma sarbatorilor de iarna.

Accesoriidepetrecere.ro

Confeti

Niciun party de copii fara haioasele si buclucasele confeti. Cumpara dispozitive speciale pentru acestea, pe care le poti folosi in timpul petrecerii pentru a amuza copiii, dar si inainte. Pentru un aspect mai colorat si vesel, dar si pentru a insufleti incaperea, presara confeti pe podea, printre scaune, sau pe ringul de dans.

Accesoriidepetrecere.ro

Coifuri

Coifurile sunt la mare moda la petrecerile pentru copii. Fie ca sunt colorate cu diverse desene sau forme, fie ca sunt personalizate cu o fotografie a micutului, ele sunt obligatorii de purtat de orice invitat la petrecere. Ofera un aer de sarbatoare si dau tonul distractiei inca de la intrarea pe usa incaperii.

Articolepentrupetrecere.ro

Articole decorative de mancat

De la farfurii de plastic sau carton frumos colorate, pana la pahare si paie pentru bauturi cu forma de fructe, toate pot oferi un aspect de sarbatoare. In plus, coloristica si formele dragalase parca te inspira la veselie si distractie.

Fabricademagie.ro

Tron

Daca este ziua celui mic amplaseaza un tron pentru el in mijlocul locatiei sau intr-un spatiu special, in care sa stea si sa fie tratat ca un rege sau ca o printesa de cei din jur. Poti introduce in scena tronul aniversar in momentul in care micutul tau desface cadourile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Petreceri copii Petrecere zi nastere copii

Articole recomandate

Citeste si despre