Cursuri de muzica pentru copii in zona vest a Bucurestiului

Incepand cu data de 1 noiembrie 2011, Boem Club, scoala particulara particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele, deschide un nou sediu in zovizavi de Sphera Building Center.

 Boem_Club

Inscrierile se pot face oricand, deoarece toate cursurile de muzica ale Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile muzicale ale fiecarui cursant. Programul este unul generos, cursurile avand loc de luni pana duminica.

Cursantii vor putea opta, ca si pana acum, intre cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari, si cor, cursuri la care au ca bonus participarea la workshop-urile de teoria si istoria muzicii.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0760 689 422, sau pe e-mail la adresa office@boemclub.ro.

Noul sediu al Boem Club va avea sali elegante, dotate cu instrumente muzicale profesionale si aparatura de calitate, specifica fiecarui tip de curs. Insotitorii cursantilor vor avea la dispozitie o sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless, reviste si carti de specialitate pentru a petrece timpul cat mai confortabil si relaxant.

"Am infiintat in anul 2009 primul sediu al Boem Club din dorinta de a oferi tuturor amatorilor de muzica din Bucuresti, indiferent de varsta pe care o au, oportunitatea de a invata sa cante intr-un mediu organizat, deschis, cald si primitor. Acum, la doi ani de la deschidere, suntem mandri ca am reusit sa cream "locul unde incepe muzica", pentru toti cei care doresc sa invete sa cante. Prin calitatea cursurilor, profesionalismul si entuziasmul echipei, suntem mandri ca Boem Club a reusit sa fie lider pe piata lectiilor de muzica din Bucuresti", spune Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muzica copii Cursuri copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul